SON DAKİKA
Hava Durumu

TEMMUZ AYINDAKİ GÖKYÜZÜ ETKİLERİ

İş yoğunluğumdan dolayı yazmaya fırsat bulamadığım Temmuz ayının etkileri yazımla sizlerleyim. ????Ayın en belirgin görünümü, 5 Temmuz sonrası boşlukta olacak olan retro Jüpiter. 5-31 Temmuz arasında retro Jüpiter Balık insanların dini ve felsefik bilgiye olan meraklarını çok aşırı arttırsa da dini inançları odağa koyarak aşırı davranışlar ve söylemlerde bulunmalarına yol açabilir. ???? Ayın ilk 2

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2021 07:50
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2021 07:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

İş yoğunluğumdan dolayı yazmaya fırsat bulamadığım Temmuz ayının etkileri yazımla sizlerleyim.

????Ayın en belirgin görünümü, 5 Temmuz sonrası boşlukta olacak olan retro Jüpiter. 5-31 Temmuz arasında retro Jüpiter Balık insanların dini ve felsefik bilgiye olan meraklarını çok aşırı arttırsa da dini inançları odağa koyarak aşırı davranışlar ve söylemlerde bulunmalarına yol açabilir.

???? Ayın ilk 2 haftası; Uranüs, Satürn, Venüs ve Mars’ın dahil olduğu gergin görünümler sebepli sert etkilere sahip. Özellikle 10 Temmuz’daki Yengeç yeniayı civarında bu etkiler daha belirgin bir şekilde hissedilecektir.

????1-14 Temmuz arasında; evliliklerde ve ticari iş ortaklıklarında aldatılma, para kavgaları ve ego savaşları sebepli bitişler veya bitiş kararları gündemde olabilir. Evlilikler ve ortaklıklar ciddi testlerden geçecek!

????1-11 Temmuz arasında; ticaretteki belirsizlikler, kandırılma ve dolandırılmalara karşı da dikkat etmek gerekiyor. Altın fiyatlarında anlık şok değişimler söz konusu olabilir. Büyük yatırımlara bulaşarak kayıplar yaşayan kişilerin sayısında artış olabilir. Neyse ki 11 Temmuz’daki Merkür Yengeç geçişiyle bu etki sonlanacak.

????Pandemi kısıtlamalarının gevşemesiyle rahatlayan turizm sektöründe bir miktar canlanma olacaktır. Ancak beklenen canlanma olmayabilir yine de. Uzun zamandır evlere tıkılı kalan herkes kendini gezme tozmaya vererek, özellikle 1-14 Temmuz arasında; bütçesinin alt üst olması ile karşı karşıya kalabilir.

???? 1-14 Temmuz arasında; halkın bütçesini zora sokacak başka zam kararları gündeme gelebilir.

????1-14 Temmuz arasında; zehirlenme ve salgın hastalıklara karşı dikkat etmek gerekiyor. Müsilaj yayılımı kaynaklı bir hastalık da söz konusu olabilir burada (kolera), tatil yerlerinde suyla yayılan başka bir hastalık da olabilir. Artan sıcaklarla beraber yeme içmeyi de abartmamanızı tavsiye ederim. Tansiyon ve kalp rahatsızlıklarına da dikkat çekiyor çünkü gökyüzü 1-14 Temmuz arasında…

????14 Temmuz’da Chiron retrosu başlayacak. 14-23 Temmuz arasında, aile içinde iletişim sorunlarına dikkat etmek lazım. Bu Aile içi çocuk istismarı haberleri yine gündeme gelebilir maalesef bu dönemde ☹

????21-28 Temmuz arasında mafya bağlantılı olaylarla ilgili olarak ülkemizin uluslararası politikadaki imajını zedeleyici yeni haberler gündeme gelebilir. Bu durumun ekonomiye yapması muhtemel etki de pek hoş değil ne yazık ki!

???? Evirdim çevirdim olumlu bir şey bulamadım yazacak ☹ Yaz aylarının her anlamda ne kadar sıcak geçmeye başlayacağının ispatı bir yazı oldu.

Uyarılarımı dikkate alarak, olabildiğince temkinli bir şekilde ve farkındalıkla hareket etmeye çalışın lütfen…

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.