SON DAKİKA
Hava Durumu

600 yıllık camiyi böyle soydu

Bursa’da 600 yıllık camiye girerek ses sistemi, mikrofon ve hoparlörleri çalan hırsız, kayıplara karıştı. Hırsızlık anı ise kameralara yansıdı. Olay, merkez Osmangazi ilçesi İbrahimpaşa Mahallesi’nde bulunan 600 yıllık Sivasiler Camii’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye Sivasiler Camii’ni gözüne kestiren kimliği belirsiz şüpheli, saat 18.30 sıralarında caminin kapısının açık olmasını fırsat bilerek içeriye girdi. Yaklaşık 5 dakika

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2021 07:06
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2021 07:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
600 yıllık camiyi böyle soydu

Bursa’da 600 yıllık camiye girerek ses sistemi, mikrofon ve hoparlörleri çalan hırsız, kayıplara karıştı. Hırsızlık anı ise kameralara yansıdı.
Olay, merkez Osmangazi ilçesi İbrahimpaşa Mahallesi’nde bulunan 600 yıllık Sivasiler Camii’nde meydana geldi.
Edinilen bilgiye Sivasiler Camii’ni gözüne kestiren kimliği belirsiz şüpheli, saat 18.30 sıralarında caminin kapısının açık olmasını fırsat bilerek içeriye girdi. Yaklaşık 5 dakika caminin içerisinde duran şüpheli, buradaki ses sistemi, mikrofon ve hoparlörleri yanında bulunan çantaya doldurarak camiden çıktı. Çantası ağır gelen şüpheli, yol kenarında dinlenmek için durdu. Daha sonra bir anda panik yapan şüpheli, çantasını sırtına alarak hareket etti. Yaşanan bu anlar, güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Yatsı namazı için camiye gelen görevliler, ses sisteminin olmaması üzerine durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, şüpheliyi yakalamak için soruşturma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.