SON DAKİKA
Hava Durumu

Limak Uludağ Elektrik, Bursaspor Kulübü’nü ziyaret etti

Limak Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytaç ve beraberindeki heyet, Bursaspor Kulübü’nü ziyaret ederek, Emin Adanur liderliğindeki yönetim kuruluna yeni görevlerinde başarılar diledi. Bursaspor’un yeni yönetimine ziyaretler sürüyor. Bugün de Limak Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytaç ve beraberindeki heyet, Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’ne gelerek, Başkan Hayrettin Gülgüler ve Emin Adanur’un ekibine başarılar

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2021 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2021 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Limak Uludağ Elektrik, Bursaspor Kulübü’nü ziyaret etti

Limak Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytaç ve beraberindeki heyet, Bursaspor Kulübü’nü ziyaret ederek, Emin Adanur liderliğindeki yönetim kuruluna yeni görevlerinde başarılar diledi.
Bursaspor’un yeni yönetimine ziyaretler sürüyor. Bugün de Limak Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytaç ve beraberindeki heyet, Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’ne gelerek, Başkan Hayrettin Gülgüler ve Emin Adanur’un ekibine başarılar diledi. Bursaspor Kulübü’nden yapılan açıklama şu şekilde:
“Limak Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytaç ve beraberindeki heyet kulübümüzü ziyaret ederek, Emin Adanur liderliğindeki yönetim kurulumuza yeni görevlerinde başarılar diledi. Ekip liderimiz Emin Adanur da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Limak Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytaç’a destek ve yardımlarından dolayı Yönetim Kurulumuz ve camiamız adına teşekkürlerini iletti.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.