SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor’un Kocaelispor ve İstanbulspor maçlarına Bursa Büyükşehir Belediyesi sponsor oldu

Bursaspor’un Kocaelispor ve İstanbulspor maçlarına Bursa Büyükşehir Belediyesi forma göğüs sponsoru oldu. İki hafta boyunca Bursa İstihdam ve Kariyer Ofisi (BİKO) reklamı yeşil-beyazlı takımın formasında yer alacak. TFF 1. Lig’in 12 ve 13. haftasında Kocaelispor ve İstanbulspor’la karşılaşacak olan Bursaspor’a Bursa Büyükşehir Belediyesi sponsor oldu. Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklama şu şekilde: “Ligin 12. – 13.

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2021 07:11
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2021 07:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Bursaspor’un Kocaelispor ve İstanbulspor maçlarına Bursa Büyükşehir Belediyesi sponsor oldu

Bursaspor’un Kocaelispor ve İstanbulspor maçlarına Bursa Büyükşehir Belediyesi forma göğüs sponsoru oldu. İki hafta boyunca Bursa İstihdam ve Kariyer Ofisi (BİKO) reklamı yeşil-beyazlı takımın formasında yer alacak.
TFF 1. Lig’in 12 ve 13. haftasında Kocaelispor ve İstanbulspor’la karşılaşacak olan Bursaspor’a Bursa Büyükşehir Belediyesi sponsor oldu. Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:
“Ligin 12. – 13. haftalarında oynayacağımız Kocaelispor ve İstanbulspor maçlarımızın, göğüs sponsorluğunu üstlenen Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkürlerimizi sunuyoruz”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.