SON DAKİKA
Hava Durumu

ŞUBAT AYINDA GÖKYÜZÜ

Şubat ayında elbette pek çok gezegen geçişi ve görünümü olacak. Ama Jüpiter, Satürn, Uranüs ve Neptün’ün tüm ayı etkisi altına alacağı görünümler sebebiyle; diğer küçük gezegenlerin tüm geçişleri bu görünümlerin gölgesinde kalacak. Ama yine de ayın başında başlayan ve 22 Şubat’a kadar sürecek olan nur topu gibi bir Merkür retrosu var. 1 Şubat’ta Venüs de

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2021 08:12
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2021 08:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Şubat ayında elbette pek çok gezegen geçişi ve görünümü olacak. Ama Jüpiter, Satürn, Uranüs ve Neptün’ün tüm ayı etkisi altına alacağı görünümler sebebiyle; diğer küçük gezegenlerin tüm geçişleri bu görünümlerin gölgesinde kalacak.

Ama yine de ayın başında başlayan ve 22 Şubat’a kadar sürecek olan nur topu gibi bir Merkür retrosu var. 1 Şubat’ta Venüs de Kova burcuna geçecek. Gökyüzünde Jüpiter, Satürn ve Güneş, Venüs ve retro Merkür hepsi Kova burcuna yığılmış olacaklar ayın büyük çoğunluğunda.

Peki bu kadar çok Kova’ya yığılan gezegen hayatlarımızı nasıl etkiler?

Aslında ayı; 11 Şubat’taki yeniaya kadar olacaklar ve 11 Şubat yeniayı sonrası olacaklar olarak 2 parçada incelemek lazım. Çünkü pek çok olayın başlatıcısı 11 Şubat’taki yeniay olacak gibi görünüyor.

1-5 Ocak arasında; Güneş ve Jüpiter Lilith’in gölgesinde kavuşacaklar. Lilith etkisi olmasa oldukça ballı etkilere sahip denebilecek bu görünüm; parasal zorlanmaların dünya çapında daha da artacağını gösteriyor. İnsanların son umudu olan e-ticaret de ayın başından itibaren başlaması olası elektrik kesintileri ve internette bant daralmaları yüzünden sekteye uğramaya başlayabilir.

11 Şubat yeniayına kadar insanlar para için ne kadar çaba sarf ederse etsin, bir o kadar da hüsrana uğrayacak gibi görünüyor.

11 Şubat yeniayı civarında, tüm hükümet otoritelerinden enerji kesintileri ile ilgili açıklamalar gelebilir. Birkaç aydır devam eden astrolojik körlenme etkisinin de bu tarihten itibaren azalmaya başlamasıyla, insanlar bazı gerçeklere uyanmaya başlayabilirler. Parasal sorunlar, enerji kesintileri ve Corona yüzünden evlere tıkılmış olmak insanları, din adamlarına ve ülke otoritelerine başkaldırmaya ve bu yolla sosyal haklarını tekrar elde etmek istemeye itebilir 11 Şubat yeniayı sonrasında tüm dünyada.

11 Şubat sonrasında dünya çapında kitlesel sokak gösterileri bekliyorum! Çünkü parasal sıkıntı yaşayan tüm insanlar çok da korkusuz olacaklar. Eski hayat konforlarını tekrar elde edebilmek için hükümetleri devirmeye veya istifa ettirmeye gidecek kadar büyük olaylar çıkarabilirler 11-28 Şubat arasında ve dur durak bilmeyebilirler!

27 Şubat’ta, özellikle ülkemiz için oldukça karmik ve geleceğe yönelik adımların atılabileceği ama sert etkilere sahip olan bir Başak dolunayı var. Corona konusunda haftasonu eve kapanma tedbirleri belki bu dolunaydan sonra hafifletilebilir.

Gezegen geçişleri oldukça daha fazla ayrıntı verebileceğim yazı ve videolarla Şubat ayı içinde sizlerle olacağım

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.