SON DAKİKA
Hava Durumu

Cemil Aydın “Uludağ etekleri park olarak düzenlensin…”

Yazının Giriş Tarihi: 20.10.2021 06:56
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.10.2021 06:56

Bu şehirde karamsarlık pompalayanların aksine,öneriler getirip yaşanılabilir ortamların oluşması için çabalayan insanları gördükçe içimiz ısınıyor.

Bir anlamda gelecek kuşaklara refah seviyesi yüksek, huzur içinde hayatlarını devam ettirebilmelerine ön ayak olan insanların kararlı mücadelesi ilerleyen yıllarda birilerine de örnek olacaktır…

Ustaya başarısının sırrını sormuşlar…

İki kelime demiş:

Doğru kararlar. . .

Hepimizden farklı olarak sürekli doğru kararları nasıl alabildiğini sormuşlar:
Tek kelime demiş:
Tecrübe…

Bu tecrübe denen şeyin sırrı ne diye sormuşlar.
Usta derin bir iç geçirmiş ve şöyle demiş:
Yanlış kararlar!

Buda şu anlama geliyor…Yanlış varsa yanlıştan en kısa zamanda dönülerek tedbir alınmalı…Düzeltilmeli. Yanlışın önüne geçilmeli.

Uludağ Yolunda yıllardır yaşanan olumsuzlukları dile getirmemizin ardından,Emniyet güçlerinin aldığı tedbirler takdirle karşılanırken,bir öneride  önceki dönem MHP Meclis Üyesi Cemil Aydın’dan geldi..

Bursa’nın geleceği için tek başına mücadele eden bir isimdir Cemil Aydın..

MHP’nin kendisinden ne kadar faydalanıyor bilemiyorum ama,Bursa’nın sorunlarına karşı duyarlıdır Cemil Aydın..

“Uludağ yolunda rezaletin daniskası yaşanıyor” başlıklı yazımızın ardından telefonla arayarak,teşekkürlerini ilettikten sonra şu ifadeleri kullandı;

“Hem alkol ve uygunsuz davranışlara hem de yangın tehlikesine karşılık çözüm olarak,Uludağ etekleri park olarak düzenlensin.”

Ve ardından ekledi..

Bu öneri ilk defa 1999 yılında yapılan yerel seçimlerde Osmangazi Belediye Başkan adayımız Hüseyin Aras hocamız önermişti.

2009 yılında gerçekleştirilen yerel seçimlerde tekrar, adayımız merhum Basri Sönmez vasıtasıyla Alacahirka-Demirkapi semtlerimiz kapsayan Uludağ etekleri olarak adlandırılan bölge park veya millet bahçesi olarak düzenlenmesini teklif etmiştik.2009-2019 döneminde de Osmangazi Belediye Meclisinde önerimizi gündemde tutmaya devam ettik.Yaşanan orman yangınlarından sonra Uludağ yolunda emniyet güçlerimizin özellikle geceleri denetimlerine şahit oluyoruz.

Buna bağlı olarak;

Adı geçen bölgelerin yangınlardan korunması başta olmak üzere disipline edilmesi,güzelleştirilmesi ve kamu yararına hizmete sunulması önerimizi yineliyorum.

Cemil Aydın tarafından yapılan bu önerinin muhatapları sanırım bir değerlendirme yapacaktır.

Sonuç ortada..

Bursa için hayati önem taşıyan sorunların çözümünde el birliği yapılmalı. İhaleyi sadece Emniyet güçlerinin üzerine yıkmayı da doğru bulmayanlardanım… Soruna kalıcı çözüm bulmak için harekete geçilmeli…Her ne kadar Polis ve Jandarma yaşananların asayiş boyutunda uyumlu yada koordineli çalışma performansı gösterse de yerel yönetimler tarafından Aydın’ın çağrısını dikkate alıp değerlendirmeli.

Bizden söylemesi…

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.