SON DAKİKA
Hava Durumu

Tekirdağ’da sahte alkolden ölenlerin sayısı 6’ya yükseldi

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde sahte alkol zehirlenmelerinde hastaneye başvuran kişi sayısı 24’e çıkarken, 6 kişi hayatını kaybetti. Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde 2 gün önce bir büfeden aldıkları sahte alkolü tükettikleri iddia edilen 19 kişi hastanelere başvurdu. Hastanede tedavi gören 1 kişinin daha hayatını kaybetmesi ile ölü sayısı 6’ya yükseldi. Hastanede bulunan 5’i entübe olmak üzere 13 kişinin

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2021 09:08
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2021 09:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Tekirdağ’da sahte alkolden ölenlerin sayısı 6’ya yükseldi

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde sahte alkol zehirlenmelerinde hastaneye başvuran kişi sayısı 24’e çıkarken, 6 kişi hayatını kaybetti.

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde 2 gün önce bir büfeden aldıkları sahte alkolü tükettikleri iddia edilen 19 kişi hastanelere başvurdu. Hastanede tedavi gören 1 kişinin daha hayatını kaybetmesi ile ölü sayısı 6’ya yükseldi. Hastanede bulunan 5’i entübe olmak üzere 13 kişinin ise tedavileri sürüyor.

Öte yandan, olayla ilgili gözaltına alınan 5 kişiden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hastaneye başvuranların sayısı 24’e yükseldi

Hastaneye başvuranların sayısı 22’den 24’e çıkarken, 6 kişi ise hayatını kaybetti. 8’i entübe olmak üzere 16 hastanın yoğun bakımda tedavisi sürerken, 2 hastanın ise serviste tedavisine devam ediliyor..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.