SON DAKİKA
Hava Durumu

AĞUSTOS AYININ ASTROLOJİK ETKİLERİ

1-8 Ağustos arasında => Temmuz ayının sonundan beri gündemimizi dünya çapında meşgul eden yangınlar canımızı acıtmaya ve bize üzücü haberler vermeye devam edebilir. Yangınların olduğu bölgelerde nefese ilgili sorunlar yaşayanların sayısı artabilir. Yangınların etkisi biraz uzun sürebilir maalesef. Bu durum ekonomiye de yansıyarak, yatırım araçlarında düşüşlere neden olabilir. İlişkiler açısından da, hem iletişim hem de

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2021 08:22
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2021 08:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

1-8 Ağustos arasında => Temmuz ayının sonundan beri gündemimizi dünya çapında meşgul eden yangınlar canımızı acıtmaya ve bize üzücü haberler vermeye devam edebilir. Yangınların olduğu bölgelerde nefese ilgili sorunlar yaşayanların sayısı artabilir. Yangınların etkisi biraz uzun sürebilir maalesef. Bu durum ekonomiye de yansıyarak, yatırım araçlarında düşüşlere neden olabilir. İlişkiler açısından da, hem iletişim hem de sevgi anlamında sert etkiler var. Corona vakaları da bu süreçte artmaya başlayacak gibi görünüyor.

8 Ağustos’ta Aslan burcunda bir yeniay var. Özellikle maddi konularda kısıtlayıcı etkilere sahip olan bu yeniay, çocuklarla ilgili can sıkıcı haberler almamıza sebep olabilir. Sağlığımıza her zamankinden daha fazla önem vermemiz gereken 15 günlük bir dönemi başlatabilir.

9-15 Ağustos arasında => Halkın sesi artmaya başlayacak gibi görünüyor artık bu tarihlerden itibaren. Sosyal medyada ve basında, Corona konusunda konuyla alakası olan olmayan herkes çıkıp açıklamalar yapmaya kalkabilir. İş yerlerinde Corona tedbirleri daha da arttırılabilir. Ekonomi bundan daha da zarar görebilir ve piyasalardaki parasal belirsizlik artabilir. Bir çeşit kıtlık bilinci vurgusu var burada.

Bu tarih aralığında, 11 Ağustos’ta, Merkür de Başak burcuna geçecek ve en çok konuştuğumuz şey sağlık ve iş hayatı olacak gibi görünüyor. İnsanların eleştiri seviyelerinde de bir artış olması muhtemel bu tarihten itibaren.

16-22 Ağustos arasında => Corona vakalarındaki artış iyice kontrol edilmez bir hale gelebilir. Son zamanlarda arttığı söylenen Delta varyantı vakaları çok artabilir. Tekrar evlere kapanılması konuşulmaya başlanabilir. Hizmet sektöründe daha önce yapılan kapanışlar tekrar başlayabilir. Gevşetilen tedbirler tekrar sıkılmaya başlayabilir pek çok alanda. Daha önce denenmemiş metotlarla Corona’nın tedavi edilmeye çalışılması gibi gündemlerimiz olabilir. Bitkisel bazı kürlerin denenmesi konuşulmaya filan başlanabilir. Aşı dozajlarının arttırılması gündeme gelebilir.

16 Ağustos’ta Venüs de Terazi’ye geçecek. Pek çok kişinin güzelleşme ve aşk yaşama isteği artsa da; gerek yaptırılan güzellik ve estetik uygulamaların, gerekse ilişkilerin sonu çok da iyi bir noktaya gitmeyebilir. 16 Ağustos’tan itibaren ayın sonuna kadar herhangi bir güzellik ya da estetik uygulaması yaptırmayın derim.

19 Ağustos’ta Uranüs retrosu başlayacak.

22 Ağustos’ta Kova burcunda bir dolunay var. Aynı burçta 2 defa dolunay yaşamış olacağız (daha önceki 24 Temmuz’da olmuştu. Akılcı düşünceyi mi, inançları mı tercih edeceklerine dair toplumdaki pek çok kişinin kafasının oldukça karışık olacağı bir dönem olabilir bu dolunay sonrasındaki 15 gün.

23-30 Ağustos arasında=> İnsanların karışık bilinçaltları sebebiyle sert ve ani tepkiler vererek, korkusuzca tehlikelere atıldıkları hareketlerde bulunduklarını görebileceğimiz bu dönemde, inanç adına çıkışlar yapan kişilerin sayısında artış olabilir. Birileri çıkıp peygamberliğini veya guruluğunu ilan etmeye filan kalkabilir, insanları kışkırtıcı açıklamalar yapabilir.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.