SON DAKİKA
Hava Durumu

Kısa kısa

Yazının Giriş Tarihi: 25.01.2021 06:11
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.01.2021 06:11

Son gelişmeleri kısa kısa anlatalım.

Önümüzdeki günlerde yapılacak olan Akparti İl Kongresinde yeni yönetimde kimler yer alacak soruları sorulmaktadır. Genel merkez tarafından yeni görevlendirilen Davut Gürkan kendi çalışma ekibini hemen hemen şekillendirmiştir diye düşünmekteyiz. Önceki dönemde görev alanların bir kısmı yerini koruyacağı ve yeni heyecanlı isimlerin ilave edileceği konuşulmaktadır. Daha önce yöneticilikte yapan Sayın Gürkan teşkilatı iyi tanıdığını bilmekteyiz. Yeni yönetimde olması muhtemel ve şuan da mevcut olan isimler Bülent KANDEMİR, Mustafa SAYILGAN, Mehmet ÇAKMAN, İrfan AKKAYA ayrıca gençlik kollarında, kadın kollarında görev almış bir kaç isim yeni listede kendilere yer bulacaktır. Bunun yanında STK da yöneticilik yapmış bazı isimlerinde yeni listede isimlerin geçtiği konuşulmaktadır.

Yeni yönetime şimdiden başarılar diliyorum.

***

Covid-19 virüsünün aşılanma takvimi başlamış oldu. Fayda ve zarar arasında tartışmalar devam ediyor ve günlerce de devam edecektir. Tüm toplumu ikna etmek hiçbir zaman mümkün değildir. Aşılanmanın tercihe bırakılmasını isteyenler olduğu kadar mecbur kılınmasını isteyenlerde var. Bu konu gündemde sıcaklığını koruyor.

Duamız en kısa zamanda bu virüs illetinden tüm dünyanın kurtulmasıdır.

***

Nostalji tramvayın yeniden hizmete girdi. Tekrar hayırlı olsun. Hizmetten kalktı kalkacak derken birçok mahalle muhtarların vermiş olduğu dilekçe ile tekrar seferlerine başladı. Referandum yapıldı yapılacak sonuç ne çıkacak derken bir anda korona sebebiyle seferlerine son verilmişti. Sonuç bir değişiklik olmazsa şimdilik nostalji vagonlar çalışmaya başladı.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.