SON DAKİKA
Hava Durumu

Nijerya Büyükelçiliğinden ihale ilanı

Basın ilan kurumuna ait www.ilan.gov.tr portalında yer alan duyuruya göre,Nijerya Büyükelçiliği, Ankara’daki mevcut Kançılarya ve Büyükelçilik Binalarının  bakım-onarım-yenileme ve dekorasyon işlerini yaptırmak amacıyla ihale düzenleyecek. İhaleye katılmak isteyen firmaların, tanıtım dosyalarını 14 Haziran 2021 tarihi mesai saati bitimine kadar Nijerya Büyükelçiliğine elden ya da posta ile ulaştırmaları gerekmektedir. Başvuran firmaların gönderdikleri tanıtım dosyalarına istinaden, sadece

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2021 11:34
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2021 11:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Nijerya Büyükelçiliğinden ihale ilanı

Basın ilan kurumuna ait www.ilan.gov.tr portalında yer alan duyuruya göre,Nijerya Büyükelçiliği, Ankara’daki mevcut Kançılarya ve Büyükelçilik Binalarının  bakım-onarım-yenileme ve dekorasyon işlerini yaptırmak amacıyla ihale düzenleyecek.

İhaleye katılmak isteyen firmaların, tanıtım dosyalarını 14 Haziran 2021 tarihi mesai saati bitimine kadar Nijerya Büyükelçiliğine elden ya da posta ile ulaştırmaları gerekmektedir.

Başvuran firmaların gönderdikleri tanıtım dosyalarına istinaden, sadece Büyükelçiliğin uygun gördüğü firmalar; yer görme, ön bilgi toplantısı ve ihale şartname dosyasını almak gibi ön hazırlık çalışmalarına katılmak üzere davet edilecektir.

Nijerya Büyükelçiliğinin ihale ilanına ulaşmak ve detaylı bilgi almak için aşağıdaki linge tıklayınız…

https://www.ilan.gov.tr/ilan/803510/ihale-duyurulari/hizmet-alim-ihaleleri/bakim-onarim-yenileme-ve-dekorasyon-hizmeti-alinacak

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.