SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor 2. Başkanı Emin Adanur’dan transfer tahtası açıklaması

Bursaspor 2. Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Emin Adanur, transfer tahtasıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulunurken, yarından itibaren anlaşmaya vardıkları isimleri açıklayacaklarını belirtti. TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor’da en çok merak edilen konuların başında gelen transfer tahtasıyla ilgili resmi bir açıklama yapıldı. Yeşil-beyazlı yönetimin lideri olarak gösterilen 2. Başkan ve Futbol Şube Sorumlusu görevini üstlenen

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2021 07:47
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2021 07:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Bursaspor 2. Başkanı Emin Adanur’dan transfer tahtası açıklaması

Bursaspor 2. Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Emin Adanur, transfer tahtasıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulunurken, yarından itibaren anlaşmaya vardıkları isimleri açıklayacaklarını belirtti.
TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor’da en çok merak edilen konuların başında gelen transfer tahtasıyla ilgili resmi bir açıklama yapıldı. Yeşil-beyazlı yönetimin lideri olarak gösterilen 2. Başkan ve Futbol Şube Sorumlusu görevini üstlenen Emin Adanur, sosyal medya hesabından taraftarı heyecanlandıran ifadelere kullandı. Emin Adanur şunları söyledi:
“Yarın tahtayı açmak için tek tek anlaşmalara başlıyoruz. Taraftarımızın desteği ile bu işi çok kısa bir sürede bitireceğimize inanıyorum. Yönetim olarak çalışmalarımızı yaptık, ödevimize hazırlandık. Haydi Bismillah. Her sayı azaldığında kamuoyunu bilgilendireceğiz.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.