SON DAKİKA
Hava Durumu

MYK sertifikalı sınavlar başlıyor

Basın ilan kurumuna ait www.ilan.gov.tr portalında yer alan duyuruya göre,Mesleki Yeterlilik Kurumundan Mesleki Yeterlilik Belgesi almak isteyen ustalar için Türkiye Mesleki Yeterlilik Merkezi ile imzalanan Üretici Firma Protokolü kapsamında sınavlar organize edilecek. T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından, 4477 sayılı işsizlik Sigortası Kanunu kapsamında sınavları başarıyla tamamlayan ve MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi almaya hak

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2021 08:20
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2021 08:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
MYK sertifikalı sınavlar başlıyor
Basın ilan kurumuna ait www.ilan.gov.tr portalında yer alan duyuruya göre,Mesleki Yeterlilik Kurumundan Mesleki Yeterlilik Belgesi almak isteyen ustalar için Türkiye Mesleki Yeterlilik Merkezi ile imzalanan Üretici Firma Protokolü kapsamında sınavlar organize edilecek.
T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından, 4477 sayılı işsizlik Sigortası Kanunu kapsamında sınavları başarıyla tamamlayan ve MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi almaya hak kazanan adayların ücretleri işsizlik Sigortası Fonu’ndan karşılanmaktadır. Sınava katılmak isteyen ustalar ilan metninde yer alan Çağrı Merkezi numarasını arayarak kayıt yaptırabilecek.
İlanı görüntülemek ve detaylı bilgi almak için aşağıdaki linge tıklayınız…
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.