SON DAKİKA
Hava Durumu

Gişe rekortmeni film ve dizilere ‘Meydan’ okuyor

İnşaat, iş makinaları ve temel kazma çalışmalarını izlemek Türk toplumuna özgü bir özellik ve aynı zamanda adeta terapi niteliği taşıyor. Bu durumu avantaja çevirmek için harekete geçen Osmangazi Belediyesi, yaptığı maliyetsiz küçük bir düzenleme ile adeta gişe rekortmeni kıran dev bütçeli filmlere ve izlenme rekorları kıran dizilere adeta meydan okuyor. Yer Bursa’nın merkezi konumunda bulunan

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2020 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2020 12:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Gişe rekortmeni film ve dizilere ‘Meydan’ okuyor

İnşaat, iş makinaları ve temel kazma çalışmalarını izlemek Türk toplumuna özgü bir özellik ve aynı zamanda adeta terapi niteliği taşıyor. Bu durumu avantaja çevirmek için harekete geçen Osmangazi Belediyesi, yaptığı maliyetsiz küçük bir düzenleme ile adeta gişe rekortmeni kıran dev bütçeli filmlere ve izlenme rekorları kıran dizilere adeta meydan okuyor.

Yer Bursa’nın merkezi konumunda bulunan ve eski Santral Garaj olarak bilinen Osmangazi Belediyesi’nin önü. Şehrin kalbindeki çöküntü bölgesinde büyük bir kamulaştırma gerçekleştiren Osmangazi Belediyesi, ardından 40 bin metre kare alan üzerinde Bursa’nın en büyük meydan projesine başladı. 2 bin araçlık yer altı otoparkı ile bölgenin en büyük ihtiyacı olan otopark ve meydan ihtiyacını karşılayan proje aynı zamanda yeşil bağlantı hatları bölge de yer alan 720 bin metrekare büyüklüğündeki Merinos Parkı, Kültür Parkı ve Çırpan Parkının başlangıç noktası konumunda olacak.

Bursa tarihinin en büyük yatırımlarından biri olarak kabul edilen Osmangazi Meydan Projesi, henüz inşaat aşamasında sessiz sedasız bir rekora doğru yol alıyor. Her gün on binlerce kişinin kullandığı Osmangazi Bursaray İstasyonu çıkışında yer alan projeyi binlerce meraklı gözün izlemesi için şantiye izleme alanı yapıldı. TV görseli ile yapılan şantiye izleme alanı Bursaray’ın en yoğun istasyonu olması nedeniyle neredeyse her gün binlerce kişi inceliyor. İş makinası, inşaat alanını izlemekten keyif alan yayaların yanı sıra Osmangazi Belediyesi Şantiye İzleme Noktası, sosyal medyada da viral şekilde geniş kitlelere ulaşıyor. Meraklıların paylaşımları geniş takipçi sayılarına sahip birçok sosyal medya hesaplarının radarına girince Osmangazi Belediyesi şantiye izleme noktası, sosyal medya raporlarına göre son 8 ayda 2 milyona yaklaşan izlenme, beğeni ve paylaşıma ulaştı.

Projenin Bursa’da sosyal anlamda çevre ve mimarı anlamda önemli bir dönüşüm ve değişimi başlatacağını belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, hiçbir reklam ve tanıtım harcaması olmadan projenin henüz inşaat sürecinde ulaştığı popülaritesinin kendilerini hem sevindirdiğini hem de şaşırttığını söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.