SON DAKİKA
Hava Durumu

JÜPİTER BALIK BURCUNA GEÇİYOR!

İnançlarla oldukça alakalı olan Jüpiter, bugün tam da Ramazan Bayramı’nın ilk günü Balık burcuna geçiyor. Bu vesileyle öncelikle herkesin Ramazan Bayramı’nı kutlamak istiyorum. Gelelim Jüpiter’in Balık burcundaki yolculuğunun etkilerine… Balık burcunun ana klasik yöneticisi olan Jüpiter’in Balık burcundaki seyahatini bu yıl sadece 13 Mayıs-28 Temmuz arası deneyimleyebileceğiz. Jüpiter bu sürecin 13 Mayıs-20 Haziran arasında ilerliyor

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2021 07:25
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2021 07:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

İnançlarla oldukça alakalı olan Jüpiter, bugün tam da Ramazan Bayramı’nın ilk günü Balık burcuna geçiyor. Bu vesileyle öncelikle herkesin Ramazan Bayramı’nı kutlamak istiyorum.

Gelelim Jüpiter’in Balık burcundaki yolculuğunun etkilerine…

Balık burcunun ana klasik yöneticisi olan Jüpiter’in Balık burcundaki seyahatini bu yıl sadece 13 Mayıs-28 Temmuz arası deneyimleyebileceğiz. Jüpiter bu sürecin 13 Mayıs-20 Haziran arasında ilerliyor ve 20 Haziran-28 Temmuz arasında geriliyor olacak ve 28 Temmuz’dan sonra Kova burcuna tekrar geri dönecek.

Jüpiter Balık olumlu çalıştığı durumlarda bolluk, bereket, şans, büyüme ve ilahi yardımın göstergesiyken; olumsuz çalıştığı durumlarda tembellik, kilo alımı ve inançlarda muhafazakarlığa sebep olur.

Kısa etkili Jüpiter Balık geçişinin en önemli etkisi; 2-9 Haziran ve 11-17 Temmuz arasındaki kısa dönemler dışında, neredeyse tüm geçişi boyunca Jüpiter’in boşlukta olması.

Jüpiter boşlukta ve 13 Mayıs-20 Haziran arasında ilerlerken; insanların adalet duygularını ve inançlarını geliştirmeleri, hayal dünyalarının zenginleşmesi ve ruhsal anlamda gelişim sağlayabilmeleri mümkün. İlahi adaletin hızlıca ve kontrolsüzce tecelli ettiğini de sık sık görebiliriz. Bu yüzden gerçekten ilkeli davranmayı unutmamak gerekiyor bu dönemde!

Bu dönemin içinde yer alan 2-9 Haziran arası; ilişkiler, aile ve evlilikler açısından olumlu etkilere sahip. Dini ve felsefi konularda araştırmalar yapmak, müzik ve sanatla ilgili işler yapanlar açısından da oldukça olumlu.

Jüpiter boşlukta ve özellikle 20 Haziran-28 Temmuz arasında retro yaparken ise; dini muhafazakarlığı ölçüsüzleştirebilir ve insanların ilahi adaleti kendilerinin sağlamaya çalışmasına sebep olabilir.

Özellikle 11-17 Temmuz arasındaki süreç; dini bilgiye olan merak ve ilginin had safhaya çıkabileceği bir dönem. Yazılı ve görsel basın ile sosyal medya mecralarında dinle ilgili muhafazakar konuşmalar fazlasıyla yapılabilir. Hayatın her alanında dini figürlerin daha da fazla yer aldığını görebiliriz. Vatan ve ülke vurgusunun da çok artacağı bu dönemde; insanlar birbirlerini dinsizlik ve vatansever olmamakla suçlayabilirler. Mantığı ve hoşgörüyü geri planda bırakmamak gereken bir dönem anlayacağınız!

Yazımı sonlandırırken; bazı astrologların yazdıklarına istinaden Jüpiter Balık’tan çok büyük beklentisi olanlar için şunu özellikle belirtmek istiyorum:

Burcunuz ne olursa olsun, o burcun ilk 5 gününde doğmadıysanız, ya da bireysel haritalarınızda Balık’ın 0-5 dereceleri arasında herhangi bir gezegen ya da astrolojik bir noktanız yoksa; Jüpiter Balık’tan etki alamazsınız! Jüpiter Balık’ın bir diğer etkisi olan hayalciliğe kapılmayın lütfen!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.