SON DAKİKA
Hava Durumu

Eren Güler: “Senelerdir bugünün hayalini yaşadım”

Bursaspor’un Bandırmaspor’u 2-1 mağlup ettiği maçta her iki gole de imza atan 18 yaşındaki futbolcu Eren Güler, “Senelerdir bugünün hayali ile yaşadım ve çalıştım” dedi. TFF 1. Lig’in 30. haftasında sahasında Bandırmaspor’u 2-1 mağlup eden Bursaspor’da, genç oyuncu Eren Güler’in performansı dikkat çekti. Oyuna sonradan girerek 85 ve 90+4. dakikalarda attığı gollerle takımının galibiyete uzanmasında

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2021 15:54
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2021 15:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Eren Güler: “Senelerdir bugünün hayalini yaşadım”

Bursaspor’un Bandırmaspor’u 2-1 mağlup ettiği maçta her iki gole de imza atan 18 yaşındaki futbolcu Eren Güler, “Senelerdir bugünün hayali ile yaşadım ve çalıştım” dedi.
TFF 1. Lig’in 30. haftasında sahasında Bandırmaspor’u 2-1 mağlup eden Bursaspor’da, genç oyuncu Eren Güler’in performansı dikkat çekti. Oyuna sonradan girerek 85 ve 90+4. dakikalarda attığı gollerle takımının galibiyete uzanmasında başrol oynayan 18 yaşındaki futbolcu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada duygularını ifade etti. Eren Güler, “Senelerdir bu günün hayali ile yaşadım ve çalıştım. Müthiş gecede emeği olan herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.