SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor’a İYİ Parti’den 100 kombine sözü

Bursaspor’un yeni yönetimi İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu’nu ziyaret etti. Türkoğlu, “Bursasporumuzun süper lig yolculuğunda İYİ Parti Bursa İl Teşkilatı olarak 100 adet kombineyle destek oluyoruz ve her zaman da kulübümüzün yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. Bursaspor’un yeni yönetim kurulu, önemli noktalara ziyaretlerini sürdürüyor. Yeşil-beyazlı yönetim bugün de İYİ Parti’yi ziyaret etti. İYİ

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2021 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2021 10:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Bursaspor’a İYİ Parti’den 100 kombine sözü

Bursaspor’un yeni yönetimi İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu’nu ziyaret etti. Türkoğlu, “Bursasporumuzun süper lig yolculuğunda İYİ Parti Bursa İl Teşkilatı olarak 100 adet kombineyle destek oluyoruz ve her zaman da kulübümüzün yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
Bursaspor’un yeni yönetim kurulu, önemli noktalara ziyaretlerini sürdürüyor. Yeşil-beyazlı yönetim bugün de İYİ Parti’yi ziyaret etti. İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Bursaspor Kulübü’ne 100 adet kombineyle destek olduklarını söyledi. Bursaspor Kulübü’nden yapılan açıklama şu şekilde: “Başkanımız Hayrettin Gülgüler ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz Osman Uçar, Serhat Akgün ve Tamer İşler, İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu’nu ziyaret etti. İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu yaptığı konuşmada; ‘Bursasporumuzun süper lig yolculuğunda İYİ Parti Bursa İl Teşkilatıolarak 100 adet kombineyle destek oluyoruz ve her zaman da kulübümüzün yanında olmaya devam edeceğiz.’ifadelerini kullandı. Başkanımız Hayrettin Gülgüler de destekten duyduğu mutluluğu dile getirerek, teşekkürlerini iletti. Ziyaretin sonunda Başkanımız Hayrettin Gülgüler, İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu’na isminin yazılı olduğu formamızı hediye etti.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.