SON DAKİKA
Hava Durumu

Acemler’de trafik düzenlemesi

İzmir istikametinden Hayran Caddesi’ne giriş ve Emniyet Şube Müdürlüğünün önündeki cadde 16 Mart 2021 Salı (BUGÜN) gününden itibaren trafiğe kapatılacaktır. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Acemler trafiğinin yüklerini azaltmak için yaptırılan Hayran Caddesi ile Oulu Caddesi’ni tüp geçitle bağlayacak olan proje kapsamında İzmir istikametinden Hayran Caddesi’ne giriş ve Emniyet Şube Müdürlüğünün önündeki cadde 16 Mart 2021

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2021 08:35
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2021 08:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Acemler’de trafik düzenlemesi

İzmir istikametinden Hayran Caddesi’ne giriş ve Emniyet Şube Müdürlüğünün önündeki cadde 16 Mart 2021 Salı (BUGÜN) gününden itibaren trafiğe kapatılacaktır.
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Acemler trafiğinin yüklerini azaltmak için yaptırılan Hayran Caddesi ile Oulu Caddesi’ni tüp geçitle bağlayacak olan proje kapsamında İzmir istikametinden Hayran Caddesi’ne giriş ve Emniyet Şube Müdürlüğünün önündeki cadde 16 Mart 2021 Salı (BUGÜN) gününden itibaren trafiğe kapatılacaktır. Sürücülerin alternatif güzergahları kullanması, kent içi hız limitlerine uymaları, çalışma yapılan güzergahlarda dikkatli ve duyarlı olması, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.