SON DAKİKA
Hava Durumu

Geri dönüşüm fabrikası alev alev yandı

Bursa’da geri dönüşüm fabrikasında alevler geceyi gündüze çevirdi. Yangında maddi hasar oluşurken, çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti. Olay merkez, Yıldırım İlçesi Vakıf mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, geri dönüşüm fabrikasında henüz belirlenemeyen neden ile yangın çıktı. Yangını farkeden mahalleli durumu itfaiye ve jandarma ekiplerine bildirdi. Yangın kilometrelerce ileriden görüntülenirken, alevler geceyi gündüze çevirdi.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2021 07:04
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2021 07:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Geri dönüşüm fabrikası alev alev yandı

Bursa’da geri dönüşüm fabrikasında alevler geceyi gündüze çevirdi. Yangında maddi hasar oluşurken, çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti.
Olay merkez, Yıldırım İlçesi Vakıf mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, geri dönüşüm fabrikasında henüz belirlenemeyen neden ile yangın çıktı. Yangını farkeden mahalleli durumu itfaiye ve jandarma ekiplerine bildirdi. Yangın kilometrelerce ileriden görüntülenirken, alevler geceyi gündüze çevirdi. Gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, jandarma ekipleri yangın yerinde geniş güvenlik önlemi aldı. Yangın yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Yangın ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.