SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor günü çift antrenmanla tamamladı

Bursaspor, TFF 1. Lig’in 28. haftasında konuk edeceği Altay maçının hazırlıklarında tempoyu arttırdı. Yeşil-beyazlı takım akşam saatlerinde yaptığı çalışmayla günü çift idmanla tamamladı. TFF 1. Lig’in 28. haftasında 5 Nisan Pazartesi günü sahasında Altay ile karşılaşacak olan Bursaspor, bu maçın hazırlıklarını Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde yaptığı günün ikinci antrenmanı ile sürdürdü. Teknik Direktör Mustafa Er

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2021 19:34
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2021 19:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Bursaspor günü çift antrenmanla tamamladı

Bursaspor, TFF 1. Lig’in 28. haftasında konuk edeceği Altay maçının hazırlıklarında tempoyu arttırdı. Yeşil-beyazlı takım akşam saatlerinde yaptığı çalışmayla günü çift idmanla tamamladı.
TFF 1. Lig’in 28. haftasında 5 Nisan Pazartesi günü sahasında Altay ile karşılaşacak olan Bursaspor, bu maçın hazırlıklarını Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde yaptığı günün ikinci antrenmanı ile sürdürdü. Teknik Direktör Mustafa Er gözetiminde gerçekleşen idman, 1 saat 20 dakika sürdü. Isınma ve çabukluk hareketleriyle başlayan antrenman pas, pres çalışmalarıyla devam etti. Yeşil-beyazlılar, son bölümde çift kale maç yaptı.
Bursaspor hazırlıklarına yarın yapacağı antrenman ile devam edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.