SON DAKİKA
Hava Durumu

13-19 EYLÜL HAFTASININ ASTROLOJİK ETKİLER

Hafta boyunca etkili olan 3 tane önemli görünüm mevcut. Üstelik hepsi de retroda olan Satürn, Neptün ve Plüton da bu görünümlere dahil durumda. Hafta başından itibaren, geçen hafta başlayan Venüs Akrep geçişi etkisini artık hissettirmeye başlıyor. Hafta boyunca aşk ve flörtler konusunda fazla hayalci, kıskanç ve dürtüsel davranabilir, bağımsız ve çok eşli olmak isteyebilir, yalan

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2021 07:49
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2021 07:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
13-19 EYLÜL HAFTASININ ASTROLOJİK ETKİLER

Hafta boyunca etkili olan 3 tane önemli görünüm mevcut. Üstelik hepsi de retroda olan Satürn, Neptün ve Plüton da bu görünümlere dahil durumda.

Hafta başından itibaren, geçen hafta başlayan Venüs Akrep geçişi etkisini artık hissettirmeye başlıyor. Hafta boyunca aşk ve flörtler konusunda fazla hayalci, kıskanç ve dürtüsel davranabilir, bağımsız ve çok eşli olmak isteyebilir, yalan yanlış ilişkilere girmeye meyilli olabilirsiniz. Yani hafta boyunca ilişkiler açısından önemli zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

Parasal konular açısında da pek olumlu etkiler yok bu hafta. Ayrıca hafta boyunca fazla materyalist davranmak ve hayatın genelinde çok da tarafsız olamamak gibi bir etki de mevcut.

Hafta boyunca, ilişkiler ve parasal konularla yaşamanız muhtemel her tür karmik teste rağmen; eğer dersinizi de alırsanız, sizi daha da büyütüp olgunlaştıracaktır bu testler. Bunu unutmayarak, ilişkiler ya da maddi anlamda yaşadığınız problemlere ve sonuçlarına bu bakış açısıyla yaklaşmaya çalışın.

13-15 Eylül arasında genel olarak daha korkusuz ve tehlikelere atılabilir bir ruh hali içerisinde olabilirsiniz. Sağlık anlamında beslenme ve hijyen alışkanlıklarınızı değiştirebilmeniz ve bedeninizi yenileyebilmeniz açısından da olumlu etkiler mevcut. Bir süredir artan Corona vaka ve ölüm sayıları sebebiyle, yine bu tarihler arasında Corona aşısının uygulanması ile ilgili zorlayıcı kararlar alınmaya devam edebilir.

14-19 Eylül arasında tahminen son haftalarda arttırılan, özellikle okullarda çocuklara Corona aşısı uygulanmasına dair yaptırımlarla ilgili olarak, sosyal medya ve basın-yayın araçları üzerinden sosyal adaleti konu alan aktif paylaşımlar fazlasıyla yapılabilir. 16-17 Eylül arasında bu konuda direnmekten vazgeçenlerin sayısında bir artış olsa da, sosyal medyanın etkisiyle üst yönetim bu yaptırımlar konusunda bir süreliğine frene basmak durumunda kalabilir ilerleyen günlerde.

Özellikle en sona bırakmak istedim. Haftanın en önemli görünümü; 15 Eylül Çarşamba günü sabaha karşı Mars Terazi burcuna geçecek olması. 30 Ekim’e kadar sürecek nisbeten uzun etkili Mars Terazi geçişi boyunca; politika, adalet, sanat ve ikili ilişkilerle ilgili konuların gündemimizde olacağını ve bu konularla ilgili mücadele vereceğimizi söylemek genel olarak mümkün.

Özellikle uluslararası ilişkilerde, ekonomimizi ve artan Corona vakaları/ölüm sayılarını odağa olan provakasyonlar sebepli sıkıntılı gündemlerimiz olabilir ve niyetini açıkça ortaya döken düşmanlarımız yüzünden ciddi anlamda mücadele vermek zorunda kalabiliriz. Bu durum; ekonomide ve spekülatif yatırımlarda önemli sorunlara ve anlık şok değişimlere yol açabilir.

Mars Terazi; ikili ilişkilerde karşı tarafı elde tutabilmek ve orta yolu bulabilmek için söylenebilecek yalanlara da dikkat çekiyor. Mars Terazi geçişi boyunca bazı ilişkiler illaki testlerden geçecektir.

Ancak bu noktada bu testlerin, sizin ilişkiye dair davranış şeklinizin bir sonucu olacağını ve ne yaşatırsanız onu yaşayacağınızı unutmayın diyorum! Dini konular da Mars Terazi geçişinde gündemimizde olacak. Dini konularda tarafsız davranamama, bu yüzden başka insanlarla inanç çatışmaları yaşama gibi durumlar gündeme gelebilir.

İlköğretim ve özellikle yüksek öğretimin tekrar online eğitime dönüş yapması gündeme gelebilir ve bu yönde kararlar alınabilir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.