SON DAKİKA
Hava Durumu

Osmangazi’den yangın bölgesine yardım eli

Osmangazi Belediyesi, Türkiye’nin birçok vilâyetinde devam eden orman yangınlarına müdahale etmek üzere 15 personel ve 5 aracı bölgeye gönderdi. Geçen hafta ülkenin dört bir yanında başlayan yangın felâketi büyük üzüntüye yol açarken, 129 farklı noktada çıkan yangınları söndürmek için bütün Türkiye seferber oldu. Osmangazi Belediyesi de söndürme çalışmaları devam eden Muğla’nın Milas ilçesindeki yangın bölgesine

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2021 08:01
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2021 08:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Osmangazi’den yangın bölgesine yardım eli

Osmangazi Belediyesi, Türkiye’nin birçok vilâyetinde devam eden orman yangınlarına müdahale etmek üzere 15 personel ve 5 aracı bölgeye gönderdi.
Geçen hafta ülkenin dört bir yanında başlayan yangın felâketi büyük üzüntüye yol açarken, 129 farklı noktada çıkan yangınları söndürmek için bütün Türkiye seferber oldu. Osmangazi Belediyesi de söndürme çalışmaları devam eden Muğla’nın Milas ilçesindeki yangın bölgesine araç ve personel desteğinde bulundu. Park Bahçeler Müdürlüğü, Koordinasyon Müdürlüğü ve Sivil Savunma Birimi’ne bağlı 15 kişilik ekip, 4 arozöz ve 1 arama kurtarma aracı ile Muğla Milas’a hareket etti.
Ülkemizin birçok şehrinde aynı anda çıkan yangınlardan dolayı büyük üzüntü duyduklarını belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “İnşallah, bu yangınlar bir an önce kontrol altına alınır. Yangın söndürme çalışmalarında canları pahasına görev yapan herkesin Allah yardımcısı olsun. Ülke olarak bu felâketten kurtulmak için biz de belediye olarak yangın söndürme çalışmalarına destek veriyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.