SON DAKİKA
Hava Durumu

Kırmızı Mercimek Çeşidine Ait Tohumluk Üretim ve Pazarlama Hakkı İhale İlanı

Basın ilan kurumuna ait www.ilan.gov.tr portalında yer alan duyuruya göre,GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü adına tescilli Şanlıbey kırmızı mercimek çeşidinin tohumluk üretim ve pazarlama hakkı 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi gereğince açık teklif usulü ile ihaleye çıkartıldı. İhale, 1 Eylül 2021 günü saat 14.00‘te GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünün İdari Binası Toplantı Salonunda yapılacak.

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2021 07:54
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2021 07:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Kırmızı Mercimek Çeşidine Ait Tohumluk Üretim ve Pazarlama Hakkı İhale İlanı

Basın ilan kurumuna ait www.ilan.gov.tr portalında yer alan duyuruya göre,GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü adına tescilli Şanlıbey kırmızı mercimek çeşidinin tohumluk üretim ve pazarlama hakkı 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi gereğince açık teklif usulü ile ihaleye çıkartıldı.

İhale, 1 Eylül 2021 günü saat 14.00‘te GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünün İdari Binası Toplantı Salonunda yapılacak.

İhale ile ilgili teknik konular ve diğer hususları anlatan teknik şartname ile idari şartname GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünden temin edilebilir.

GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünün ihale ilanına ulaşmak için aşağıdaki linge tıklayınız…

https://www.ilan.gov.tr/ilan/837368/ihale-duyurulari/kullanim-hakki-ve-isletme-haklarinin-kiraya-verilmesi/sanlibey-kirmizi-mercimek-cesidine-ait-tohumluk-uretim-ve-pazarlama-hakki-ihale-ilani

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.