SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa’da lodos hayatı olumsuz etkiledi

Bursa’da sabah saatlerinden beri etkili olan lodos hayatı olumsuz etkiledi. Bir otomobil konteynerin atlında kalırken, ağaçlar da devrildi. Bursa’da sabah saatlerinde başlayan lodos zaman zaman etkisini arttırdı. Bursa’nın Yıldırım ilçesinde ağaçlar kırılırken, bazı ağaçlar da kökünden sökülerek yan yattı. Bir otomobilin üstüne ise konteyner düştü. Yine Gürsu ilçesinde de kuvvetli esen rüzgar karton ve kağıtları

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2021 14:20
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2021 14:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Bursa’da lodos hayatı olumsuz etkiledi

Bursa’da sabah saatlerinden beri etkili olan lodos hayatı olumsuz etkiledi. Bir otomobil konteynerin atlında kalırken, ağaçlar da devrildi.
Bursa’da sabah saatlerinde başlayan lodos zaman zaman etkisini arttırdı. Bursa’nın Yıldırım ilçesinde ağaçlar kırılırken, bazı ağaçlar da kökünden sökülerek yan yattı. Bir otomobilin üstüne ise konteyner düştü. Yine Gürsu ilçesinde de kuvvetli esen rüzgar karton ve kağıtları havada uçurdu. Şehir merkezinde aralıklarla etkili olan lodos, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Kağıt toplayan bir genç ise, arabayı kullanmakta zorluk çekti.
Bursa’da termometreler 15 dereyi gösterirken, günün ilerleyen saatlerinde yağmur yağması bekleniyor. Rüzgarın hızı ise saatte 26 kilometre ile 78 kilometre arasında ölçüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.