SON DAKİKA
Hava Durumu

Nilüfer Doğa ve Bilim Yaz Okulu başladı

Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği “Nilüfer Doğa ve Bilim Yaz Okulu” başladı. Nilüfer Belediyesi, çocukların yaz tatili dönemini verimli geçirmeleri için birçok atölye düzenliyor. Bu atölyelerden biri olan ve çocukların büyük ilgi gösterdiği “Nilüfer Doğa ve Bilim Yaz Okulu” başladı. 5 Temmuz-2 Eylül tarihleri arasında Balat Atatürk Ormanı’nda ve çeşitli mahallelerde düzenlenecek olan yaz okulunda bu yıl

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2021 08:27
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2021 08:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Nilüfer Doğa ve Bilim Yaz Okulu başladı

Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği “Nilüfer Doğa ve Bilim Yaz Okulu” başladı.
Nilüfer Belediyesi, çocukların yaz tatili dönemini verimli geçirmeleri için birçok atölye düzenliyor. Bu atölyelerden biri olan ve çocukların büyük ilgi gösterdiği “Nilüfer Doğa ve Bilim Yaz Okulu” başladı. 5 Temmuz-2 Eylül tarihleri arasında Balat Atatürk Ormanı’nda ve çeşitli mahallelerde düzenlenecek olan yaz okulunda bu yıl bilim, drama, oryantiring, modern dans, sebzelerle enstrüman atölyeleri gerçekleştirilecek. 7-12 yaş arası çocuklara yönelik olan yaz okuluna katılım bu yıl, pandemi sebebiyle sınırlı tutuluyor.
Temmuz ayı boyunca Balat Atatürk Ormanı’nda sürecek olan “Nilüfer Doğa ve Bilim Yaz Okulu”nun ilk gününde bilim, drama ve sebzelerle enstrüman atölyeleri gerçekleştirildi. Kızılcıklı Mahallesi’nden gelen çocuklar bilim atölyesinde, “Çubuk kraker” ve “Domates” deneyleriyle sindirimin yolculuğunu öğrendiler. Keyifli anların yaşandığı drama atölyesinde çeşitli oyunlar oynayan çocuklar, sebzelerle enstrüman atölyesinde de sebzelerden çeşitli enstrümanlar yaptılar. Nilüfer Doğa ve Bilim Yaz Okulu, ağustos ayı boyunca da Konaklı, Büyükbalıklı, Gökçe, Ürünlü, Yolçatı, Güngören, Hasanağa, Çalı ve Tahtalı mahallelerinde düzenlenecek. Yaz okulu kapsamında düzenlenecek Gümüştepe (Misi) Mahallesi ziyaretiyle Nilüfer’in tarihi ve doğal güzellikleri ile müzelerini keşfedecek olan çocuklar, Nilüfer Belediyesi Kent Bostanları’nı gezerek de, farklı bir tecrübe yaşayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.