SON DAKİKA
Hava Durumu

Kaçan boğan, kendisini kovalayan adamı böyle yere serdi

Bursa’da Kurban Bayramı öncesi firar eden bir boğa mahalle sakinlerine zor anlar yaşattı. Öfkeli boğa kendisini yakalamak isteyen bir mahalle sakinini yere serdi. O anlar kameraya yansıdı. Olay merkez Osmangazi ilçesi Namık Kemal Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ellerinden sahipleri kaçan boğayı kamyonet ile takip etmeye başladılar. Mahalle sakinleri, kaçak boğa mahalleye girince kamyonetle

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2021 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2021 08:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Kaçan boğan, kendisini kovalayan adamı böyle yere serdi

Bursa’da Kurban Bayramı öncesi firar eden bir boğa mahalle sakinlerine zor anlar yaşattı. Öfkeli boğa kendisini yakalamak isteyen bir mahalle sakinini yere serdi. O anlar kameraya yansıdı.
Olay merkez Osmangazi ilçesi Namık Kemal Mahallesi’nde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, ellerinden sahipleri kaçan boğayı kamyonet ile takip etmeye başladılar. Mahalle sakinleri, kaçak boğa mahalleye girince kamyonetle gidiş yönünü kapatarak boğayı yakalamaya çalıştı.
O esnada öfkeli boğa kendisini yakalamak isteyen adamı yere serdi. Bu kişi olaydan şans eseri hafif yaralı kurtuldu. O anlar kameraya yansıdı. Mahalle sakinlerinin desteğiyle bir saatte yakalanan boğa Kurban Bayramı’nda kesilmek üzere evin bahçesine götürüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.