SON DAKİKA
Hava Durumu

Mudanya’nın caddeleri Büyükşehir ile yenileniyor

Bursa’nın Mudanya ilçesindeki ana arterler, tam kapanma sürecinde Büyükşehir Belediyesi ve karayolları ekiplerince asfaltlanıyor. Araç yoğunluğunun her geçen gün arttığı Mudanya’nın ana caddeleri adeta köstebek yuvasına dönmüştü. Bursa Büyükşehir Belediyesi Karayolları Bölge Müdürlüğü ile işbirliği yaparak pandemi dönemi ve tam kapanmayı fırsata çevirdi. Halitpaşa ve Mustafa Kemal Paşa Caddeleri’nde asfaltlama çalışmalarına başlandı. 1400 metrelik ilk

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2021 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2021 12:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Mudanya’nın caddeleri Büyükşehir ile yenileniyor

Bursa’nın Mudanya ilçesindeki ana arterler, tam kapanma sürecinde Büyükşehir Belediyesi ve karayolları ekiplerince asfaltlanıyor.
Araç yoğunluğunun her geçen gün arttığı Mudanya’nın ana caddeleri adeta köstebek yuvasına dönmüştü. Bursa Büyükşehir Belediyesi Karayolları Bölge Müdürlüğü ile işbirliği yaparak pandemi dönemi ve tam kapanmayı fırsata çevirdi. Halitpaşa ve Mustafa Kemal Paşa Caddeleri’nde asfaltlama çalışmalarına başlandı.
1400 metrelik ilk etap çalışmasının BUDO iskelesi ve Adliye Binası önüne kadar olan kısmı kapsadığı bildirildi. Asfalt kazımı sonrasında zemin iyileştirmesi yapılan yolda başlanan asfaltlamaların tamamlanması sonrasında Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldıztepe’den BUDO’ya geliş istikameti olan İpar Caddesi’nin yenileme çalışmalarını gerçekleştirecek. Çalışmaların ilk etabının Ramazan Bayramı öncesi tamamlanacağı ifade edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.