SON DAKİKA
Hava Durumu

27 NİSAN AKREP DOLUNAYI’NIN ETKİLERİ

27 Nisan Salı sabahı Ankara saatiyle 06:31’de, Akrep burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Dolunay anında Boğa burcu yükseleceği için; Boğa ve Akrep’ burçları ile, bu burçlarda yükselen ve Ay’ olanlar bu dolunaydan fazlasıyla etki alacaklar. Aynı zamanda para, konfor ve hazla ilgili açgözlü davranan kişilerin ciddi anlamda sınanacaklarını ve beklemedikleri kısıtlamalara uğrayacaklarını gösteren Akrep dolunayı; aslında

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2021 21:18
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2021 21:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

27 Nisan Salı sabahı Ankara saatiyle 06:31’de, Akrep burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Dolunay anında Boğa burcu yükseleceği için; Boğa ve Akrep’ burçları ile, bu burçlarda yükselen ve Ay’ olanlar bu dolunaydan fazlasıyla etki alacaklar.

Aynı zamanda para, konfor ve hazla ilgili açgözlü davranan kişilerin ciddi anlamda sınanacaklarını ve beklemedikleri kısıtlamalara uğrayacaklarını gösteren Akrep dolunayı; aslında etkisini bugün sabah saatlerinden itibaren göstermeye başlayacaktır.

Zaten Ay’ın dolunay anındaki konumu itibariyle, hüküm ve cezayla ilgili konuların gündemde olacağını da ifade eden dolunayda, geçtiğimiz günlerde yaşanan Thodex kripto para vurgununda kaynaklı olarak; kripto para piyasalarıyla ilgili yeni düzenlemeler yapabilir ve bazı yasaklar getirebilir hükümet.

Diğer spekülatif yatırımlarla ve borsayla ilgili de yeni bir şeyler olacağını düşünüyorum açıkçası. Ani artış, sonrasında hükümetten gelecek ani bir müdaheleyle aşağıya iniş filan gibi durumlar olabilir. Bu sebeple çok fazla kişi ağır kayıplar yaşayabilir.

Dolunayın dikkat çeken bir diğer etkisi, son zamanlarda pik yapmış olan Corona vakalarıyla ilgili yeni bazı durumların açığa çıkacağını ve bu konuda hükümetin yeni bazı kararlar alma ihtimalinin yüksek olduğuna dikkat çekmesi. Şehir dışı seyahatlerine kısıtlama getirilebileceğini düşünüyorum yeniden!

Dolunay dış ülke ilişkilerimize de etki yapacak gibi görünüyor. Daha önce yabancı ülkelerle yapmış olduğumuz bazı yazılı anlaşmalar bozulabilir. İthal ettiğimiz bazı gıda ürünleri ile ilgili ambargolarla karşılaşabilir ve bu ürünlere ulaşmakla ilgili sorunlar yaşayabiliriz.

Ne alaka şimdi diyebilirsiniz ama, ben hırsızlıktan hüküm giymiş bazı mahkumlara af geleceğini ve salıverileceklerini de düşünüyorum önümüzdeki 1-2 hafta içinde

Dolunayın etkisini göstermeye devam edeceği önümüzdeki 1-2 hafta içinde yaşlı bir ünlümüz ile ilgili bir skandalla sarsılabiliriz.

Önümüzdeki 1-2 hafta içinde hava koşullarında da bazı aşırılıklar meydana gelebilir. Özellikle iç Anadolu ve Doğu Anadolu’nun dağlık bölgelerde sonu felaketle sonuçlanacak hortumlar meydana gelebilir.

Gördüğünüz gibi yıkıcı Akrep enerjisinin de etkisiyle muhteşem bir dolunay yaşayacağız gibi görünüyor! Hele ki 29 Ekim doğumu bir Akrep ülkesi olarak, dolunaydan ülkece fazlasıyla etki alıyoruz

Akrep yıkarak dönüştüren bir burçtur. Bence bu dolunay ülke halkı olarak hepimize bir ders niteliğinde. Halkımızın olarak paraya olan açgözlülüğünün bedelini ödetmek için kafamıza vurmaya ve bize uzun zamandır kurmakta zorlandığımız maddiyat-maneviyat dengesini tekrar hatırlatmaya gelmiş gibi!

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.