SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa’da kar esareti

Bursa’da dün akşamdan itibaren yoğun kar yağışı sebebiyle Mudanya-Bursa yolu yola hazırlıksız çıkan sürücüler yüzünden ulaşıma kapandı. Bursa’nın çeşitli noktalarında aynı manzaralar sık sık yaşandı. Belediye ekipleri tuzlama çalışmaları yaparken, vatandaşlarda yolda kalan araçlara yardım etti. Bursa’da gece tipi şeklinde yağan kar, sebebiyle her yer bembeyaz oldu. Yola hazırlıksız çıkan sürücüler de trafiğin altını üstüne

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2021 07:59
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2021 07:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Bursa’da kar esareti

Bursa’da dün akşamdan itibaren yoğun kar yağışı sebebiyle Mudanya-Bursa yolu yola hazırlıksız çıkan sürücüler yüzünden ulaşıma kapandı. Bursa’nın çeşitli noktalarında aynı manzaralar sık sık yaşandı. Belediye ekipleri tuzlama çalışmaları yaparken, vatandaşlarda yolda kalan araçlara yardım etti.
Bursa’da gece tipi şeklinde yağan kar, sebebiyle her yer bembeyaz oldu. Yola hazırlıksız çıkan sürücüler de trafiğin altını üstüne getirdi. Onlarca araç yolda mahsur kalırken, bazı araçlar vatandaşların yardımı ile ilerleye bildi. Şehir merkezinde kar kalınlığı 20 santimetreye ulaşırken, şehrin belli kesimlerinde aynı trafik manzaralarıyla karşı karşıya kaldı.
Sabah işe gitmek isteyenler işlerine geç kalırken, araçların adım adım ilerlemesi ise drone ile havadan da görüntülendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.