SON DAKİKA
Hava Durumu

Diplomalı Börekçi Bursa’da 3’üncü şubeyi açtı!

Bursa’da lezzeti yıllar öncesinden tescillenmiş “Diplomalı Börekçi” Bak yapı prestij evlerinden sonra 3’üncü şubesini Millet Mahallesinde açtı.. Başta börek, unlu mamuller ve pasta çeşitleriyle insanların beğenisini kazanarak adından söz ettiren, Diplomalı Börekçinin şube açılış törenine siyasetçiler,iş insanları sivil toplum örgütlerinin temsilcileri büyük ilgi gösterdi.     Bursa milletvekilleri Refik Özen,Osman Mestan,Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş,Yıldırım

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2021 10:43
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2021 10:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Diplomalı Börekçi Bursa’da 3’üncü şubeyi açtı!

Bursa’da lezzeti yıllar öncesinden tescillenmiş “Diplomalı Börekçi” Bak yapı prestij evlerinden sonra 3’üncü şubesini Millet Mahallesinde açtı..

Diplomalı Börekçi Bursa'da 3'üncü şubeyi açtı!

Başta börek, unlu mamuller ve pasta çeşitleriyle insanların beğenisini kazanarak adından söz ettiren, Diplomalı Börekçinin şube açılış törenine siyasetçiler,iş insanları sivil toplum örgütlerinin temsilcileri büyük ilgi gösterdi.

 

 

Bursa milletvekilleri Refik Özen,Osman Mestan,Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş,Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz,Nilüfer eski Belediye Başkanı Mustafa Bozbey,BESOB Başkanı Arif Tak,Ak Parti İl Yönetim kurulu üyeleri İdris Berkcan,Ali Erbaş ile birlikte çok sayıda davetlin katıldığı açılış töreni bir anlamda siyaset ve iş dünyasını bir araya getirdi.

Törende konuşan, Ak Parti Bursa milletvekili Refik Özen,Bursa’da 3’ncü şubesini açarak insanlara istihdam sağlayan,Mehmet ve Ahmet Yıldız kardeşleri kutladı.. Başarılı olan insanların işini iyi yaptığını ifade ederek Biz her zaman ifade ettiğim gibi esnafımızın yanındayız.Yeni bir işyerinin açılamasının yeni bir umut olduğunu söyledi.

Açılış törenine katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’da istihdamın önemine dikkat çekerek,Pandeminin henüz geçmediği ve sıkıntıların yaşandığı bir dönemde Yıldız kardeşlerin, “Diplomalı Börekçi” markasıyla büyümeye devam etmesinin ayrı bir önemi olduğunu vurgulayarak, “Bu arkadaşları kutluyorum” diye konuştu… Törende yapılan konuşmaların ardından,dua okunarak açılış kurdelesi kesildi.

Kalite ve lezzeti “Diplomalı börekçi” markasıyla buluşturarak Millet mahallesinde 3’ncü şubesini açarak hizmet ağını genişletmeyi sürdüren Mehmet Yıldız ve kardeşi Ahmet Yıldız,tüm şubelerde aynı konsepti kullanılmasına özen gösteriyor.

Özellikle Pandemi sürecinde hijyen ve kalitenin ön plana çıktığını vurgulayan Mehmet Yıldız,kaliteli malzeme kullanıldığında kaliteli ürünün ortaya çıktığını,bununda hizmete yansıdığını ifade ederek şu ifadeleri kullandı:

“Kaliteli üretimle birlikte çeşitlilikte önem arz ediyor.Yani insanlar geldiğinde isteğini bulabilmeli.Biz bunu başardık.Börek var dediğimizde bunun kıymalısı,peynirlisi yada ıspanaklısını hazır hale getirip müşterimize sunuyoruz.Su böreğini yığma su böreği olarak üretiyoruz.Pasta bölümünde de diğer şubelerimizdeki gibi sunuyoruz.Pastanın da bir çok çeşidinin imalatını yapıyoruz.Yaş ve kuru pasataların yanı sıra spesiyal çeşitlerimiz, sütlü tatlılarımız, dilim pastalarımız, nişan, doğum ve özel gün pastalarımız gerçekten büyük ilgi görüyor.

Ayıca şunu da açıkça ifade etmeliyim ki, bizim başarılı olmamızın en önemli nedeni Üretimin tamamı kendi imalathanemizde kendi çalışma arkadaşlarımızla birlikte yapıyor olmamız en büyük etken olarak karşımıza çıkıyor.Mutfaklarımız şeffaf.Gelen insanlara istedikleri zaman mutfağımızı açıyoruz.Buda Bursa markası “Diplomalı börekçiye” olan ilginin artmasına neden oluyor.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.