SON DAKİKA
Hava Durumu

Antalya’da 16 adet muhtelif gayrimenkul satışa sunuluyor

Basın ilan kurumuna ait www.ilan.gov.tr portalında yer alan duyuruya göre,”İlanda nitelikleri belirtilen  taşınmaz mallar “(Bağımsız Bölümler) Antalya Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Falez Emlak Müdürlüğünce satışa çıkarılıyor. Satış ihaleleri Falez Emlak Müdürü odasında yine ilanda belirtilen tarih ve saatlerde ilgili komisyonca, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45 inci  maddesine göre,  Açık Teklif  Usulü ile ihalesi yapılacak.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2021 09:08
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2021 09:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Antalya’da 16 adet muhtelif gayrimenkul satışa sunuluyor

Basın ilan kurumuna ait www.ilan.gov.tr portalında yer alan duyuruya göre,”İlanda nitelikleri belirtilen  taşınmaz mallar “(Bağımsız Bölümler) Antalya Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Falez Emlak Müdürlüğünce satışa çıkarılıyor.

Satış ihaleleri Falez Emlak Müdürü odasında yine ilanda belirtilen tarih ve saatlerde ilgili komisyonca, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45 inci  maddesine göre,  Açık Teklif  Usulü ile ihalesi yapılacak.

Satışı yapılacak olan taşınmazların, konumu ve niteliği ile birlikte isteklilerde aranan/istenilen şartlar ve ihale tarihine ilişkin detaylı bilgi almak için aşağıdaki linge tıklayınız…

https://www.ilan.gov.tr/ilan/792720/emlak/konut/falez-emlak-mudurlugu-16-adet-muhtelif-gayrimenkulleri-satisa-sunuyor

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.