SON DAKİKA
Hava Durumu

‘Zafer uçuşu’nda Gökhan Tepe’li final

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Yunuseli Havaalanı’nda düzenlenen uçurtma şenliği, Ali Likoğlu ve Gökhan Tepe konseriyle sona erdi. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı birbirinden renkli etkinlikle kutlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ve 8-12 yaş arası çocuklara yönelik atölye çalışmalarıyla başlayan uçurtma şenliği, Yunuseli Havaalanında adeta

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2021 08:03
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2021 08:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
‘Zafer uçuşu’nda Gökhan Tepe’li final

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Yunuseli Havaalanı’nda düzenlenen uçurtma şenliği, Ali Likoğlu ve Gökhan Tepe konseriyle sona erdi.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nı birbirinden renkli etkinlikle kutlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ve 8-12 yaş arası çocuklara yönelik atölye çalışmalarıyla başlayan uçurtma şenliği, Yunuseli Havaalanında adeta renk cümbüşüne sahne oldu. Yurt dışındaki festivallerde Türkiye’yi temsil eden uçurtma sanatçısı Zahit Mungan, birbirinden farklı dev uçurtmalarını Bursa semalarında uçururken, Bursalılar da 7’den 70’e uçurtmalarıyla şenliğe renk kattı.

Gün boyu renkli görüntülerle devam eden şenlik, gece de Ali Likoğlu ve Gökhan Tepe’nin şarkılarıyla son buldu. Şenliğin yorgunluğunu konserde atan Bursalılar, gönüllerince bir gün geçirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.