SON DAKİKA
Hava Durumu

Annesinin adını yaşatmak arazi hisselerini devlete bağışlıyor…

Bir süre önce vefat eden Av.Belgin Dönmez’in kızı Almıla Dönmez,annesinin adını yaşatmak için 900 dönümlük arazide bulunan hisselerini devlete bağışlayacak..Konu ile yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi.. Bursa Şehir Hastanesinin bitişiğinde yer alan, İzmir/İstanbul Otoyoluna bir kilometre cephesi olan yaklaşık 900 dönüm alanlı Nabi Ergin Özel Ormanı hissedarlarından Av. Belgin Dönmez 08.05.2021 tarihinde hakkın

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2021 07:18
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2021 07:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Bir süre önce vefat eden Av.Belgin Dönmez’in kızı Almıla Dönmez,annesinin adını yaşatmak için 900 dönümlük arazide bulunan hisselerini devlete bağışlayacak..Konu ile yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi..

Bursa Şehir Hastanesinin bitişiğinde yer alan, İzmir/İstanbul Otoyoluna bir kilometre cephesi olan yaklaşık 900 dönüm alanlı Nabi Ergin Özel Ormanı hissedarlarından Av. Belgin Dönmez 08.05.2021 tarihinde hakkın rahmetine kavuşmuştur.

Özel ormanın mülkiyet sorunlarının çözümü için yaklaşık sekiz yıl hukuk mücadelesi veren ve sonunda özel ormanın mülkiyetini tamamen sorunsuz hale getiren Av. Belgin Dönmez’ in kızı Almıla Dönmez annesinden kendisine intikal eden hisseleri şartlı olarak Devlete bağışlamaya hazırlanmaktadır.

Almıla Dönmez annesinden kendisine intikal eden hisseleri  ’ Av. Belgin Dönmez Millet Bahçesi ‘’ yapılması kayıt ve şartıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığına şartlı olarak bağışlama kararı almıştır. Bu amaçla Bakanlığa şartlı bağış başvurusu için gereken bilgi ve belge hazırlıklarına başlamıştır.

Bu bağışlama işlemi sonucunda Nabi Ergin Özel Ormanına Çevre ve Şehircilik Bakanlığı adına Maliye Hazinesi de hissedar olarak katılmış olacaktır.

Özel ormanın diğer hissedarları arasında Şeremet ailesi, İlhan Sarı ve akrabalarına ait bir şirkette bulunmaktadır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.