SON DAKİKA
Hava Durumu

Tatlıoğlu: “Bursa’nın dinamiklerini çok önemsiyoruz”

İYİ Parti TBMM Grup Başkanı ve Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu ile İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri Bursa Genç Sanayici İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği’ni ziyaret ederek GESİAD’ın kuruluşunun 30. Yılını kutladılar. GESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından ağırlanan İYİ Parti heyetinin ziyaretinde genel

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2021 08:41
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2021 08:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Tatlıoğlu:  “Bursa’nın dinamiklerini çok önemsiyoruz”

İYİ Parti TBMM Grup Başkanı ve Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu ile İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri Bursa Genç Sanayici İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği’ni ziyaret ederek GESİAD’ın kuruluşunun 30. Yılını kutladılar.

GESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından ağırlanan İYİ Parti heyetinin ziyaretinde genel ekonomik konular ele alındı.

Ziyarette konuşan İYİ Parti TBMM Grup Başkanı ve Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, “Hepimiz bu şehrin insanlarıyız ve biz Bursa’nın dinamiklerini çok önemsiyoruz. Bu dönemde sivil toplum kuruluşlarının tavrı, duruşu ve meseleleri gündeme getirişi her zamankinden daha önemli” dedi.

İYİ Parti olarak yoğun bir çalışma temposu içinde olduklarını söyleyen Tatlıoğlu, “Türkiye’nin potansiyeli çok yüksek. İnşallah bu potansiyeli hep birlikte daha iyi değerlendireceğiz” şeklinde konuştu.

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu da 30. Yıl nedeniyle GESİAD Başkanı Murat Kaya ve üyelerini tebrik ederken, “Bu dönemde çok yoğun çalışıyoruz, sürekli sahadayız. Biz her kesimin temsilcisi olmak durumundayız. Muhalefet partisi olarak iktidarı hem genelde hem de yerelde takip edip denetlemek durumundayız. İyi işler oluğunda alkışlamak, yanlışları görürsek de uyarmak durumundayız. Bunu da yapma gayretindeyiz” dedi.

İYİ Parti heyetinin nezaket ziyaretinden memnun olduklarını ifade eden GESİAD Başkanı Murat Kaya da dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.