SON DAKİKA
Hava Durumu

TÜGİAD Bursa’dan Başkan Aktaş’a anlamlı sertifika…

TÜGİAD Bursa Şube Başkanı Ahmet Parseker ve Yönetim Kurulu Üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti. TÜGİAD Bursa’nın çalışmaları ve iş birliği imkanları masaya yatırıldı. Türkiye Genç İş İnsanları Derneği (TÜGİAD) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Parseker, Başkan Yardımcısı Hasan Keskin, Genel Sekreter Nur Gül Arslan, Sayman Mesut Meriç ve Yönetim Kurulu Üyeleri

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2021 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2021 10:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
TÜGİAD Bursa’dan Başkan Aktaş’a anlamlı sertifika…

TÜGİAD Bursa Şube Başkanı Ahmet Parseker ve Yönetim Kurulu Üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti. TÜGİAD Bursa’nın çalışmaları ve iş birliği imkanları masaya yatırıldı.

Türkiye Genç İş İnsanları Derneği (TÜGİAD) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Parseker, Başkan Yardımcısı Hasan Keskin, Genel Sekreter Nur Gül Arslan, Sayman Mesut Meriç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Erol Akbaş ve Yakup Değirmencioğlu ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti. TÜGİAD ve Bursa Şube hakkında Aktaş’a bilgiler veren Parseker, ziyaretin sonunda Lösemili Çocuklar Vakfı LÖSEV’e Alinur Aktaş adına yapılan bağış sertifikasını takdim etti.

‘İZ BIRAKACAK ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ’

TÜGİAD’ın yapısı ve Bursa Şubesi’nin çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Ahmet Parseker, üyelerinin birçok sektörde ekonomiye önemli katma değerler sağladığını belirterek “Genç iş insanlarını buluşturan bir sivil toplum kuruluşuyuz. Bu ülkeye yatırım yapan, üretim yapan, istihdam sağlayan ve gerektiğinde risk alan iş insanları olarak çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Kendi işlerimizin yanında öncelikle üyelerimize, Bursa’mıza ve ülkemize değer katmak için de büyük çaba sarf ediyoruz. Yeni dönemde de iz bırakacak çalışmalar yapmak istiyoruz. Bu anlamda bizler Bursa’mıza değer katmak için mücadele edip, katma değerli projelerimizi hayata geçirmek isterken yerel yönetimlerin desteği de çok önemli. Hayata geçirmek istediğimiz pek çok proje var. Bunları gerçekleştireceğimiz iş birlikleriyle taçlandırmak karşılıklı fayda sağlayacaktır” dedi.

‘KATKI SAĞLAYAN HERKESİN ARKASINDAYIZ’

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da kent ve ülke ekonomisine katkı sağlayan tüm çalışmaları yakından takip ettiğini kaydederek “TÜGİAD, bünyesinde çok kıymetli üyeleri barındıran güçlü bir sivil toplum kuruluşu. Sektörün öncü isimlerinin üyeliği yapılan çalışmaların kalitesini de artırıyor.  Başta Bursa olmak üzere ülkemize ekonomik anlamda getirisi yüksek projeleri yakından takip edip takdir ediyoruz. Büyükşehir olarak, Bursa gibi sanayi konusunda gelişmiş, ihracat hacmi oldukça yüksek bir şehre katkı sağlayan herkesin ve her projenin arkasındayız” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.