SON DAKİKA
Hava Durumu

MERKÜR YENGEÇ GEÇİŞİ ve ETKİLERİ

Tanrıların habercisi Hermes ile özdeşleştirilen Merkür, bugün Yengeç burcuna geçiyor ve 28 Temmuz’a kadar da Yengeç burcunda seyredecek. Merkür Yengeç burcundayken, düşünme ve ifade tarzı pek de analitik olmaz. Sezgiselliğin ve alınganlığın arttığı, aile ve yuvayı korumayla ilgili olarak zihnin bolca meşgul olduğu Merkür Yengeç dönemi boyunca insanların çok mantıklı davranışlarda bulunmasını beklemeyin. Duygusallık ağır

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2021 07:34
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2021 07:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Tanrıların habercisi Hermes ile özdeşleştirilen Merkür, bugün Yengeç burcuna geçiyor ve 28 Temmuz’a kadar da Yengeç burcunda seyredecek.

Merkür Yengeç burcundayken, düşünme ve ifade tarzı pek de analitik olmaz. Sezgiselliğin ve alınganlığın arttığı, aile ve yuvayı korumayla ilgili olarak zihnin bolca meşgul olduğu Merkür Yengeç dönemi boyunca insanların çok mantıklı davranışlarda bulunmasını beklemeyin. Duygusallık ağır basacaktır.

11-18 Temmuz arasında; ruhsal konular ve inançlar konu edilerek yapılan konuşmalar, sosyal medya paylaşımları ve politik söylemlerde artış olması muhtemel. Hatta abartılacaktır bu konularda yapılan iletişim faaliyetleri.

11-18 Temmuz arasında; aile içi konular ve çocuklarla ilgili konularda adaletin sağlanmasını gerektiren durumlardan dolayı, hukukçuları sosyal medya ve basında boy gösterirken bulabiliriz. Aileleri ilgilendiren davalar sık sık gündem olacak diye düşünüyorum bu dönemde.

18-28 Temmuz arası; sanatsal faaliyetlerde bulunmak (özellikle müzik ve tiyatro) ve ruhsal konularla ilgili eğitimlere başlamak için olumlu etkilere sahip. Spiritüel konularla uğraşan kişilerin sezgilerinde bir artış olabilir ayrıca.

18-23 Temmuz arasında; 11-18 Temmuz arasında artan adalet beklentisini karşılayıcı çözüm yolları üretilebilir hukuksal anlamda.

18-23 Temmuz arası; gıda ve yemek sektörü (gıda toptancılığı, restoran işletmeciliği), anne ve çocuk ile ilgili konular (anaokulu işletmeciliği, giyim ürünleri satışı vb) gibi işlerle uğraşanlar açısından olumlu anlamda değerlendirilebilir. Bu sektörlerde çalışanlar; finansal sorunları konusunda sezgilerinin onları yönlendirdiği anlık çözümleri göz ardı etmesinler ????

18-28 Temmuz arasında; mafyatik konularla ilgili ortaya çıkan gündemlerin derinlemesine araştırılmasıyla beraber, bu konularla ilgili saklı kalmış bazı gerçekler de ortaya çıkabilir.

Kısa etkili Merkür Yengeç geçişi; Yengeç burcunun ruhsal ve anaç doğasına uygun gündemleri ortaya çıkararak, nihayetinde olumlu sonuçlanması muhtemel bir dönem olabilir…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.