SON DAKİKA
Hava Durumu

7 EYLÜL BAŞAK YENİAYININ ETKİLERİ

7 Eylül Salı günü, Ankara saatiyle 03:52’de, Başak burcunda bir yeniay meydana gelecek. Başak burcunun en önemli semboliklerinden olan sağlık vurgusunun oldukça aktif olduğu yeniay anı haritasında, Aslan burcu yükseliyor ve koruyucu toprak üçgeni var. Corona ile ilgili yayılımın giderek artmakta olduğunu yeniay haritasından görebilmek mümkün. Uzun zamandır kapanma ihtimalinin konuşulacağını ve uygulamaya konacağını düşünüyorum

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2021 06:57
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2021 06:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

7 Eylül Salı günü, Ankara saatiyle 03:52’de, Başak burcunda bir yeniay meydana gelecek. Başak burcunun en önemli semboliklerinden olan sağlık vurgusunun oldukça aktif olduğu yeniay anı haritasında, Aslan burcu yükseliyor ve koruyucu toprak üçgeni var.

Corona ile ilgili yayılımın giderek artmakta olduğunu yeniay haritasından görebilmek mümkün. Uzun zamandır kapanma ihtimalinin konuşulacağını ve uygulamaya konacağını düşünüyorum dediğimi biliyorsunuz. İşte bunun gerçekleşme olasılığının arttığı ve nokta Başak yeniayı ve sonrasındaki 15 gün olabilir.

Okullar açılıyor biliyorsunuz ve ben ne zamandır ya hiç açılmayacak ya da açılıp kapanacak okullar diyorum. Hala da bu tezimin arkasındayım. Okulların açılsa bile, Corona yüzünden tekrar bir süreliğine kapatılması ihtimali oldukça yüksek önümüzdeki 15 gün!

Başak yeniayı ayrıca; psikosomatik hastalıkları olan kişilerin ve depresyon sorunu yaşayanların bu hastalıklarının tetiklenmesine ve diğer insanlara sert çıkışlar yapmalarına sebep olabilir. Özellikle inancı odak noktasına alan çatışmalar yeniay anı haritasında oldukça aktif. Bu sebeple önümüzdeki 15 gün insanlarla iletişim kurarken yapıcı olmaya çalışmakta fayda var.

Kadim astrologlar Başak burcunda gerçekleşen bu tip yeniaylarda; otorite figürü olan kişilerin hastalanma olasılığı olduğundan bahsetmişler. Yeniay anı haritasında da benzer bir etki mevcut. Devletin üst kademelerinde yer alan bir otorite figürünün rahatsızlanma ihtimali olabilir önünüzdeki 15 gün içerisinde.

Mültecilerle ilgili bazı durumlar sorun ve gündem olacak gibi görünüyor bu yeniayda. Bu konuda diğer ülkelerle yapılacak ve bizim aleyhimize sonuçlanacak anlaşmalar söz konusu olabilir maalesef. Halkın mültecilere olan tepkisinde de bu sebeple bir artış olması ihtimali yüksek. Lütfen adaleti kendiniz sağlamaya çalışmayın!

Evliliklerde parasal problemler kaynaklı çatışmalar devam edecek gibi görünüyor. Bütçe sorunları, haneye giren parayı doğru bir şekilde idare edememe söz konusu. Bir de üstüne üstlük Venüs Terazi’nin coşturduğu bir aşk ve flört isteği var. Bu da çeşitli aşk maceralarından kaynaklı olarak yaşanacak skandallara ve partnerler arasında kıskançlık sebepli kavgalara sebep olabilir. Lütfen dürtülerinize hakim olun, yuvanızın dirliğini ve birliğini bozacak hareketlerden kaçının!

Corona ile ilgili olumsuzluklara rağmen, ister kendi işini yapsın ister başkasının yanında çalışsın; çalışan, çabalayan, emek harcayan, dürüstlükten ödün vermeyen ve işine konsantre olabilenler bu yeniaydan korkmasın! Emeklerinin karşılığını maddi kazanım olarak alacaklar gibi görünüyor.

Yeniay haritası bilgi anlamında kendini geliştirmek isteyenlere de deste atıyor. Ancak yanlış bilgiyle manipüle edilme etkisi halen aktif. Özellikle spiritüel bir eğitime başlamış ya da başlayacaksanız, size verilen bilgilerin doğruluğunu çok iyi sorgulayın ve körü körüne inanmaktansa kendi iç sesinize sorun…

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.