SON DAKİKA
Hava Durumu

Gürkan’dan Zafer Bayramı mesajı…

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan,  30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Büyük zaferin 99. Yıldönümünü büyük bir gurur ve mutlulukla kutladıklarını belirten Başkan Gürkan, Türk Milleti’nin aynı ruh ve aynı iradeyle yarınlara emin adımlarla yürüdüğünü ifade etti. Gürkan,30 Ağustos Zaferi’nin Türk milletinin kadınıyla çocuğuyla, genciyle yaşlısıyla ve aziz ordusuyla Zafer Destanı

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2021 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2021 11:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Gürkan’dan Zafer Bayramı mesajı…

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan,  30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Büyük zaferin 99. Yıldönümünü büyük bir gurur ve mutlulukla kutladıklarını belirten Başkan Gürkan, Türk Milleti’nin aynı ruh ve aynı iradeyle yarınlara emin adımlarla yürüdüğünü ifade etti.

Gürkan,30 Ağustos Zaferi’nin Türk milletinin kadınıyla çocuğuyla, genciyle yaşlısıyla ve aziz ordusuyla Zafer Destanı yazdığı gün olduğunu söyledi.Başkan Gürkan, Türk Milleti’nin şanlı tarihi boyunca birlik ve beraberliğini yıkmaya çalışan her türlü girişimi yendiğini ifade ederek,  “30 Ağustos zaferi,  aziz milletimizin azim ve iradesinin, gücünün ortaya koyulması bakımından büyük önem arz ediyor. Bu zaferin arkasında gözlerini kırpmadan hayatını feda eden kahramanlarımızın cesaretleri vardır. Bu zaferi kazanan milletin mirasçısı olarak, ülkemiz için bizler de gece gündüz demeden var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Türk Milleti’nin en büyük adımlarından biri; 30 Ağustos zaferinin yıldönümünde, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının elde ettiği zaferi bir kez daha tüm benliğimiz ile gururla kutluyoruz. Büyük Zafer’den aldığımız ilham ve cesaretle Türkiye’yi daha aydınlık bir geleceğe taşımak için mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

Vatan ve bayrak adına verilen Türk Milleti’nin tüm varlığını feda ederek sürdürdüğü mücadelelerin ardından elde edilen bu destansı zaferle birlikte, yüzyıllardır Türk Milleti’ne yuva olan Anadolu’nun, ebedi vatan haline geldiğini vurgulayan Başkan Gürkan, “Vatanımızın birliği ve Milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin kazanıldığı bu anlamlı zaferin yıldönümünde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve  silah arkadaşları başta olmak üzere kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları vatan yapan Aziz Şehitlerimizi, Gazilerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.