SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor, ligde ve kupada her maç gol atan tek takım

Bursaspor, TFF 1.Lig’de çıktığı 14 maçın tamamında gol sevinci yaşayan tek takım konumunda. Yeşil-beyazlılar ayrıca Ziraat Türkiye Kupası’nda da 3 maç oynadı ve tümünde gol atma başarısı gösterdi. TFF 1.Lig’in en golcü takımı olan Bursaspor, bu sezon rakip fileleri havalandırmadığı herhangi bir maç yaşamadı. Yeşil-beyazlı takım ligde çıktığı 14 maçın tamamında gol sevinci yaşarken, TFF

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2020 13:54
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2020 13:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Bursaspor, ligde ve kupada her maç gol atan tek takım

Bursaspor, TFF 1.Lig’de çıktığı 14 maçın tamamında gol sevinci yaşayan tek takım konumunda. Yeşil-beyazlılar ayrıca Ziraat Türkiye Kupası’nda da 3 maç oynadı ve tümünde gol atma başarısı gösterdi.
TFF 1.Lig’in en golcü takımı olan Bursaspor, bu sezon rakip fileleri havalandırmadığı herhangi bir maç yaşamadı. Yeşil-beyazlı takım ligde çıktığı 14 maçın tamamında gol sevinci yaşarken, TFF 1.Lig’de bunu başarabilen başka bir takım olmadı. Bulunduğu ligde rakibi olmayan Bursaspor’a benzer performans gösteren tek takım ise Süper Lig ekibi Gaziantep Futbol Kulübü oldu. Ligde çıktıkları 11 maçta da rakip ağları sarsan Gaziantep ekibi, Türkiye Kupası’nda da iki maç oynadı, onlarda da gol atma başarısı gösterdi. Ancak Gaziantep Futbol Kulübü toplam 13 resmi maçta bu başarıyı gösterirken, Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası’ndaki 3 maç dahil bu başarı zincirini 17’ye çıkardı. Yeşil-beyazlı takım bu hafta İstanbulspor deplasmanına gidecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.