SON DAKİKA
Hava Durumu

UludağSİAD Yönetim Kurulu belli oldu

Uludağ Siad Genel Kurulu, iş dünyasının geniş katılımıyla Uludağ Organize Sanayi bölgesinde gerçekleşti. Genel kurul toplantısında oy birliği ile Başkan Hasan Basri Avcı seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2023 13:12
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2023 13:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
UludağSİAD Yönetim Kurulu belli oldu

Uludağ Siad Genel kurulu, iş dünyası ve üyeleri bir araya getirdi. Verilen teklif ile Divan Başkanlığına Cüneyt Dizdar, Başkan Yardımcısı Emre Akyıldız ve Katip Bilal Akmar seçilerek Genel kurul toplantısına öncülük ettiler. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği toplantıda, Başkanlık koltuğuna oy birliği ile Hasan Basri Avcı seçilirken, Yönetim kurulundaki isimler ise, Seyfullah Baylan, Gökhan Akyıldız, Yusuf Kara, Mustafa Serdar, Bahadır Berber ve Bilal Akmar oldu.

Önümüzdeki günlerde yapılacak olan Uludağ Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyetine seçilen üyeler ise , Cüneyt Dizdar, Muharrem Akyıldız, Ahmet Kumru, Emir Kavcın, Bilal Akmar, Seyfullah Baylan, Orhan Varan, Bahadır Berber oldu.  

(HASAN BASRİ AVCI)

Genel kurulda değerlendirmelerde bulunan Başkan Hasan Basri Avcı, ‘Derneğimiz aslında sanayicilerin oluşturduğu ve sosyal projelerin aktif olmasını beklediğimiz bir dernek. Bugünde tek bir listede büyüklerimizin teveccühü ile görev almış olduk. Daha önce de büyüklerimizden teveccüh gördük onların desteği ve bilgi birikimiyle vazifemizi yerine getirmeye çalışacağız’ ifadelerine yer verdi.

(RAMAZAN AYDIN)

Uludağ OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Aydın, ‘Bölgemizi tek çatı altında toplamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tek bir listede kimsenin itirazı olmadan çok güzel bir genel kurul yaptık ve umuyorum bunun devamını  OSB’nin seçimlerinde de yaşarız’ diye konuştu.

(METE TETİK)

Uludağ OSB Eski Yönetim Kurulu Başkanı Mete Tetik, ‘Uludağ OSB bölgesinde  yaklaşık 25 yıldır faaliyet gösteriyoruz, kuruluşundan bu yana bir çok arkadaşımızın emeği var.Gürsu sanayi bölgesi dediğimiz zaman 60 ilden daha fazla ihracatı olan bir yer ve daha da güzel yerlere getireceğimize inanıyorum’ dedi.

(YUNUS AYDIN)

Uludağ OSB Esk. Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aydın ise , ‘12 yıllık Başkanlık dönemimde olmazları oluşturduk ve 2023 yılında sorunsuz bir sorunsuz OSB yapacağız dedik. Yeni yönetimde seçilen arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Ülkemizin tek çıkış yolu üretim ve ihracat. Sanayicilerimiz çağımızın alperenleri, bunun için özellikle üretimin önünü açmak gerekiyor bunun için fikir ve projelerimiz var’ dedi.

Genel Kurul toplantısında, Uludağ Siad’ın değerleri ve amaçları doğrultusunda Yeni Başkanlık dönemine birlik beraberlik mesajı verilirken atılacak adımlarla daha güçlü ve çalışma sahalarının genişletilmesi ile ülkenin refah seviyesinin arttırılması adına projeler olacağı belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.