SON DAKİKA
Hava Durumu

BTÜ-SEM’de yeni dönem kayıtları devam ediyor

Türkiye’nin kalkınmasına hizmet etmek amacı ile toplumun tüm katmanlarına yönelik mesleki ve beceri eğitimleri sunan Bursa Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde (BTÜ-SEM) yeni dönem eğitimler 20 Mayıs Pazartesi günü başlıyor. Katılımcılara E-devlet üzerindenBTÜ onaylı sertifika verilecek 33 farklı alandakieğitim programlarına kayıtlar, merkezin web sayfasından online olarak yapılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2024 17:12
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2024 17:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
BTÜ-SEM’de yeni dönem kayıtları devam ediyor

Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ), lisans ve lisansüstü eğitim - öğretim faaliyetlerinin yanı sıra hayat boyu eğitim ve öğretim alanında da topluma desteğini başarı ile yürütüyor. BTÜ üstlendiği bu misyonu, akademik programlarının dışında hayat boyu eğitim ve öğretimi sürdürmek üzere teşkil ettiği Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (BTÜ-SEM) aracılığı ile sürdürüyor. Toplumda ihtiyaç duyulan her alanda eğitim programları düzenlemeyi hedefleyen BTÜ-SEM’in kurs sayısı ve çeşitliliği de her geçen gün artış gösteriyor.Yaşam boyu öğrenme kültürünün gelişmesine katkı sunan bu eğitim programları;kamu, özel sektör, sivil toplum ve uluslararası kuruluşlar ile işbirliğini geliştirirken bir yandan da bilimsel ve teknolojik gelişmeleri topluma aktarıyor.
Toplumun okul dışı eğitim ihtiyaçlarına cevap veren, sektörlerin ihtiyaç duyduğu bilgi ve yeteneğe sahip kalifiye eleman yetiştiren bir eğitim uygulama ve araştırma merkezi olan BTÜ-SEM’in kurslarını tamamlayanlara, katılım belgesi ile birlikte ve E- devlet üzerinden ve BTÜ onaylı sertifika veriliyor.
7’den 70’e Herkes İçin Hayat Boyu Öğrenme
Türkiye’nin bilgi toplumu haline gelme sürecine ve sosyal bütünlüğüne katkı vermek üzere faaliyetler yürüttüklerini belirten BTÜ-SEM Müdürü Prof. Dr. Haydar Özkan, hayat boyu öğretim faaliyetleri çerçevesinde bu dönem, toplam 33 farklı kurs programı sunduklarını söyledi. 20 Mayıs Pazartesi günü itibari ile başlayacak kurslarabaşvuruların devam ettiğinin altını çizen Özkan, kayıtların BTÜ-SEM internet sitesi (https://sem.btu.edu.tr/) üzerinden gerçekleştirildiğini dile getirdi. BTÜ-SEM’in mesleki, akademik ve sosyal alanda kendini geliştirmek isteyen 7’den 70’e herkes için bir eğitim programı ortaya koyduğunu sözlerine ekledi.Eğitim programlarını başarı ile tamamlayan katılımcılara, E-devlet üzerinden BTÜ onaylı Türkçe ve İngilizce sertifika verdiklerini ifade eden Özkan, “Nitelikli ve kaliteli hayat boyu öğretim hizmetini verebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. BTÜ-SEM’in eğitim programlarındaki kursiyerlerimize ve eğitmenlerimize başarılar diliyorum” dedi.
Kurs programları
BTÜ-SEM’de kayıtları devam eden kurs programları şöyle:
Uygulamalı Excel, Uygulamalı Yapay Zeka, Hesaplamalı Akışkanlar Dinamiğine Giriş, Pazarlama Araştırmaları, S7-1200 İle PLC Programlama, TRIZ İle Problem Çözme Teknikleri, Unityİle Oyun Programlama, MATLAB İle Bilgisayar Programlamaya Giriş, Ar-Ge Merkezleri İçin Bilimsel Yayın Hazırlama, MS Project İle Proje Yönetimi, Python Programlama, Pozitif Psikoloji, Endüstriyel Kaynakçı, Girişimcilikte Başarı İksirleri, İngilizce Konuşma ve Dinleme, Temel Diksiyon, Özel sektöre Yönelik Uygulamalı Ar-Ge Proje Planlama ve Yazma, Autocad Eğitimi, Büyük Veri Teknolojiler, Pozitif Disiplin ve Şiddetsiz İletişim, Dijital Dönüşüm Yönetimi, Kat Mülkiyeti Kanuna Göre Bina-Site Yönetimi, P4c Çocuklar İçin Felsefe, 21. Yüzyıl Düşünme Becerileri Eğitimi (Eleştirel işbirliklive özenli düşünme becerileri) (1.nci ve 2.nci Gruplar), P4c Çocuklar İçin Felsefe Eğitimi, Temel Video Kurgu (AdobePremiere Pro), Okul Öncesi Dönemde Dil Gelişimi, Çocuk Edebiyatı ve Nitelikli Kitap Seçimi, Temel Fotoğrafçılık, Mentörlük, Korece Başlangıç Seviyesi, Yalın Üretim Teknikleri, Özel Yetenekli Çocuklar İçin Hafta Sonu Zenginleştirilmiş Eğitim Programı Profesyonel Koçluk Eğitimi

Kaynak: (BÜLTEN)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.