SON DAKİKA
Hava Durumu

Bozbey ve Erdem 5 yıllık yatırım planları için buluştu

31 Mart Yerel Seçimlerinde Bursa’nın ve Mustafakemalpaşa’nın kaderini değiştiren tecrübeleriyle fark yaratan iki başkan Mustafakemalpaşa’da bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2024 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2024 16:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Bozbey ve Erdem 5 yıllık yatırım planları için buluştu

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ilçesinde ağırladı.

Stratejik Plan Toplantıları düzenleyerek, Bursa’ya tarihi projeler kazandırmak için hazırlıklarını sürdüren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Mustafakemalpaşa için Belediye Başkanı Şükrü Erdem ile bir araya geldi. Tecrübeli iki başkan Mustafakemalpaşa’nın tarihi projelerini masaya yatırdılar.

Toplantıya Bursa Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Mustafakemalpaşa Belediyesi Başkan Yardımcıları, Mustafakemalpaşa Belediyesi Birim Müdürleri katılım sağladı.

BİR BÜTÜNÜN PARÇASIYIZ
Şehrin altyapısın üst yapısına, kültürel ve sosyal yaşamını zenginleştirecek projeler üzerine yoğunlaşan Başkan Mustafa Bozbey ‘’ Bizler bir bütünün parçasıyız, Mustafakemalpaşa’yı hep birlikte gülümseteceğiz.’’ dedi.

Şehrin ulaşım ağını güçlendirecek olan Mustafakemalpaşa 4. köprü projesi ve bağlantı yolları, toplantının ana gündem maddelerinden biriydi. Hayata geçirilmesi düşünülen 4. Köprü, şehrin ulaşım, trafik ve otopark sorunlarını büyük ölçüde hafifletecek ve şehir içi ulaşımın daha akıcı ve düzenli bir şekilde gerçekleşmesine katkı sağlayacak.

ŞEHRİN EN BÜYÜK SORUNU ORTADAN KALKACAK

Başkan Bozbey, Mustafakemalpaşa’nın en büyük sorunu olan altyapı çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağı müjdesini verdi. Altyapısı tamamlanan caddelerde asfalt, sokaklarda ise parke yapımı tamamlanarak şehirdeki üst yapı sorunları da çözüme kavuşturulacak ve vatandaşlar daha konforlu ve güvenli bir yaşam alanına kavuşacak.

Kaynak: (BÜLTEN)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.