SON DAKİKA
Hava Durumu

VENÜS KOÇ GEÇİŞİ ve ETKİLERİ

8 Şubat Cumartesi gününe, Koç burcuna geçmiş Venüs ile uyanacağız ve 5 Mart’a kadar da Venüs Koç geçişini deneyimleyeceğiz.   Venüs Koç’ta iken; gönül ilişkileri ve parasal mevzularda dürtüsellik ve adrenalin isteği artar.  Özellikle parayı bir an öne elde etme isteği söz konusu olur. İlişkilere bakışta romantiklikten çok, artan libidonun coşturduğu avlanma isteği artar.  

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2020 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2020 10:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

8 Şubat Cumartesi gününe, Koç burcuna geçmiş Venüs ile uyanacağız ve 5 Mart’a kadar da Venüs Koç geçişini deneyimleyeceğiz.
 
Venüs Koç’ta iken; gönül ilişkileri ve parasal mevzularda dürtüsellik ve adrenalin isteği artar.  Özellikle parayı bir an öne elde etme isteği söz konusu olur. İlişkilere bakışta romantiklikten çok, artan libidonun coşturduğu avlanma isteği artar.
 
Özellikle 8-13 Şubat arasındaki süreç bu açıdan oldukça tehlikeli, çünkü gerek ilişkiler gerekse parasal gelirlerin artması için baskın davranışlar söz konusu olabilir. Sonu düşünülmeden, kendine, şansına ve sezgilerine güvenerek, büyük bir hayalcilikle bodoslama dalınan pek çok iş fikri devreye girebilir. Özellikle yükselen Yay’lar kendilerini gizli aşk ilişkilerinin içerisinde bulabilir. Pek çok kişi hayatında birisi olsun, ama kendisi özgür bir şekilde her istediğini yapsın isteyebilir. Bu yüzden ilişkilerde tartışma, kavga ve hatta şiddet eğilimleri artabilir.
 
14-17 Şubat arasındaki süreç, düşünmeden ve dürtüsel davranmamak şartıyla, parasal işler açısından nisbeten daha olumlu olabilir. Ancak iş ve para konusunda ahlaklı ve erdemli davranmayı unutmamak ve de aşırı öfkeye karşı dikkat etmek gerekiyor. Fazla alkol tüketimi konusunda da dikkat edilmesi gereken bir dönem.
 
18-21 Şubat arasındaki süreç; haritalarının da desteklemesi şartıyla, özellikle yükselen Yay’lara spekülatif yatırımlar yoluyla kazanç arttırımı sağlayabilir.
 
27-28 Şubat arasındaki süreçte özellikle yükselen Akrepler; sol kulaklarındaki iç sıvıların akışının geçici olarak dengesizleşmesi sebebiyle, kulak ağrıları ve denge problemleriyle karşılaşabilirler. Dediğim gibi geçici bir durum ve her yükselen Akrep’i etkilemeyebilir.
 
Venüs Koç geçişi 25 günlük bir süreci kapsayacak olup; özellikle 8-13 Şubat arasında dürtüsel davranmadan, iki hatta beş defa düşünüp hareket edilmesi gerektiğini tekrar hatırlatmak istiyorum.
 
Sevgilerimle.
 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.