SON DAKİKA
Hava Durumu

Fatma Turgut: “Amy Wınehouse İle Tanışmayı Çok İsterdim”

Rock dünyasının az sayıdaki kadın yıldızlarından Fatma Turgut, dün akşam Zonguldak Ereğli’de konser verdi. 2011’de hayatını kaybeden Amy Winehouse’u anıp “Onunla tanışıp şarkı söyleyebilmeyi çok isterdim” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2024 16:34
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2024 16:34
Kaynak: Canan DENİZ
Fatma Turgut: “Amy Wınehouse İle Tanışmayı Çok İsterdim”

'Bir Varmış Bir Yokmuş', 'İlkbaharda Kıyamet' ve 'Aşk Tadında' gibi şarkılarla kendisine büyük bir hayran kitlesi yaratan Fatma Turgut, Türkiye’nin dört bir yanında konserler veriyor. Sevenleriyle buluşmak için mesafeyi engel olarak görmeyen Fatma Turgut önceki akşam Zonguldak Ereğli’deydi. Büyük Anadolu Otel’in salonunda verdiği akustik konserin gördüğü ilgi nedeniyle adeta izdiham yaşandı.

Sık sık seyircisiyle sohbet eden Fatma Turgut 2011’de henüz 27 yaşındayken hayatını kaybeden İngiliz şarkıcı Amy Winehouse’u hüzünle andı. Kısa hayatında bir döneme şarkılarıyla damga vuran Amy Winehouse için “Dünya üzerindeki en güzel seslerden biri benim için. Çok isterdim onunla tek bir şarkı söyleyebilmek. Tanışmak, vakit geçirmek… Dünyayı onun gözünden görüp ne hissettiğini anlamayı çok isterdim” dedi.

Anadolu şehirlerini gezerek akustik konserler vermeye devam edecek olan Fatma Turgut 28 Şubat’ta Malatya’da, 29 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta, 1 Mart’ta Gaziantep’te, 2 Mart’ta Kayseri’de ve 8 Mart’ta Ankara’da hayranlarının karşısına çıkacak.

Kaynak: Canan DENİZ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.