SON DAKİKA
Hava Durumu

Yoğurt mucizesi! Zeytinyağlı yoğurt şifa kaynağı

Sağlıklı atıştırmalık denilince akla gelen ilk besinlerden biri yoğurt. Zeytinyağı da yoğurdu takip ediyor. Peki, bu iki sağlıklı besin birleşince nasıl etki eder? Gece uyumadan önce tüketin, vücudunuzu iyileştirin.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2024 13:56
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2024 13:56
Kaynak: Canan DENİZ
Yoğurt mucizesi! Zeytinyağlı yoğurt şifa kaynağı

Sağlıklı yaşam için…

Sağlıklı beslenme bağırsaktan mide sağlığına kadar tüm vücudu etkiliyor. Bağırsakların düzenli çalışması ise, 2. Beyin olarak adlandırılan bağırsakları koruyor. birçok sağlık sorununun da azalmaya başlaması demek. Atıştırmalık olan tüketilen ve vücudu baştan aşağıya temizleyen yoğurt, farklı besinlerle birleştiğinde sağlık için çok faydalı oluyor.

Yoğurt ve zeytinyağı mucizesi

Yoğurt ve zeytinyağı gibi besinlerin bir araya gelmesi hem tükettiğiniz besini daha lezzetli hale getirir, hem de sağlıklıbir vücuda kavuşmanızı sağlar. Sağlıklı ve kaliteli bir vücuda sahip olmak için gece uyumadan önce bu ikiliyi mutlaka tüketmelisiniz.

Kalsiyum deposu olan yoğurt, kemik sağlığına büyük fayda sağlarken bağırsakları da çalıştırır. İçindeki faydalı bakteriler vücudunuzdaki iltihabın, zararlı maddelerin atılmasını sağlar.

Kolesterole savaş açan ikili

Zeytinyağı ve yoğurt karışımı ise kolesterolünüz için ideal bir kaynak. Özellikle kötü kolesterol seviyesini düşürerek sağlıklı kalmanıza yardımcı olur. Bu karışımı düzenli olarak tüketmek, kalp-damar hastalıkları riskini azaltabilir

Kaynak: Canan DENİZ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.