SON DAKİKA
Hava Durumu

Erdem “Bir 5 yıl daha kaybedemeyiz”

CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, “Gönüller Birliği hareketimize gösterdiğiniz bu ilgi bizim ne kadar doğru karar verdiğimiz gösteriyor. 31 Mart’ta vereceğiniz destek ile iktidara göstereceğiz kırmızı kartla Mustafakemalpaşa’nın geleceği için çok önemli bir adım atmış olacaksınız. Gençlerimize bunu borçluyuz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2024 10:00
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2024 10:00
Kaynak: (BÜLTEN)
Erdem “Bir 5 yıl daha kaybedemeyiz”

Cumhuriyet Halk Partisi Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde kırsal mahallelerde vatandaşlarla buluşmayı sürdürüyor. Başkan Adayı Şükrü Erdem son olarak, İlçe Başkanı Gökhan Demir ve meclis üyesi adayları ile birlikte Bahariye, Muradiyesarnıç ve Sünlük mahallelerinde vatandaşlarla buluştu, sohbet etti, dertlerini dinledi, çözüm önerilerini iletti ve göreve geldiklerinde yapacakları projelerini anlattı. Coşku ile karşılanan Başkan Adayı Şükrü Erdem, “Bu coşkuyu gördükçe Gönül Birliği hareketini kurmakla ne kadar doğru karar verdiğimizi görüyorum” dedi.

“Umutlu yarınlara tecrübelerimizle attığımız sağlam ve güvenilir adımlarla ulaşacağız” diyen Başkan Adayı Şükrü Erdem, “Gösterdiğiniz bu teveccüh karşılığında 31 Mart’ta sandıkta İlçemizi yok sayanlara bir kırmızı kart göstereceğinize inancım her geçen gün daha da arttırıyor. Yaşadığınız sıkıntıları, çözülmeyen sorunlarınızı, yapılmayan hizmetleri çok iyi biliyorum. Tüm bunların nasıl yapılacağını da çok iyi biliyorum. Bunlarız biran önce gerçekleştirebilmek için projelerimizi de hazır. Büyükşehir yasası ile, senelerce atalarınızın edindiği toprakların, arabalarınızın, binalarınızın elden gittiğini biliyorum. Bu anlamda mağdur edildiniz, merkez mahalleler gibi hizmet alacağınızı düşündürdüler ama elinizdekileri de aldılar. Üzerine mallarınızı sattılar. Vergiler, inşaat ruhsatları, pahalı su cabası oldu. Bu sebeplerle sorunlarınızın arttığının farkındayız. Kurduğumuz ‘Gönüller Birliği’ hareketine verdiğiniz destek çığ gibi büyüyor, bunu görüyor ve büyük memnuniyet duyuyorum. Bildiğimiz gibi biz bu yola parti ayırımı yapmadan tüm kesimleri kucaklamak için çıktık. Bunda da başarılı olduk. Sizlerin de 31 Mart’ta vereceğiniz destek ile iktidara göstereceğiz kırmızı kartla Mustafakemalpaşa’nın geleceği için çok önemli bir adım atmış olacaksınız. Gençlerimize bunu borçluyuz. Bunu çocuklarımız için, yarınlarımız için yapmak zorundayız. Güçlü desteğiniz ile sorunlarınızı çözmek için büyük bir güç ve motivasyon ile projelerimizi hayata geçireceğiz” diye konuştu.

“ŞİMDİ TEPKİ GÖSTERME ZAMANI”

“Mustafakemalpaşa benim en büyük sevdam” diyen Başkan Adayı Şükrü Erdem, sözlerini şöyle sürdürdü: “ Bakanlığım sürecinden önce de sonra da daima İlçemde sizlerle birlikte yaşadım. Aynı suyu içtim, aynı havayı soludum. Bu sebeple yaşanılan sorunları hep birlikte yaşadık. Geçmişte memleketimize yaptığım hizmetler ortada. Bunları hepiniz çok iyi biliyorsunuz. Devlet adamlığı neyi gerektirir, bütçe nasıl planlanır, işleyiş nasıl olmalıdır, tecrübelerimle bu konularda vakit kaybı yaşamadan kolları sıvayacağım. Sorunların çözümleri üzerinde çalışmalara başlayacağım. İlçemizin artık değil 5 yıl, 5 gün kayba tahammülü kalmamıştır. Ama emin olun, yetkiyi aldıktan sonra biz bu açığı kapatırız, hizmetleri en kısa zamanda getirir ve Mustafakemalpaşa’mızı tekrar eski günlerine döndürürüz. 31 Mart’ta ‘Gönüller Birliği’ hareketimize güçlü bir destek verin ve hep birlikte bu zorlukları aşalım, ilçemizi tekrar o eski günlerine döndürelim. Hep birlikte 31 Mart’ta göstereceğimiz kırmızı kart ile bizi yok sayanlara bize hizmet getirmeyenlere güzel bir ders verelim. Kurduğumuz ‘Gönüller Birliği’ hareketine sizlerden tam destek istiyorum. Biz de buna layık olabilmek için 1 Nisan’dan itibaren çok çalışacağız, projelerimizi biran önce yapmak için elimizden geleni yapacapız. Hep birlikte başaracağız.”

Kaynak: (BÜLTEN)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.