SON DAKİKA
Hava Durumu

Erdem’e güçlü destek

CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, Mustafakemalpaşa’ya gelecek olan yatırımların ve hizmetlerin yolunun güçlü destekten geçtiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 09:24
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 09:24
Kaynak: (BÜLTEN)
Erdem’e güçlü destek

Cumhuriyet Halk Partisi Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde vatandaşlarla kucaklaşmasını tüm hızıyla sürdürüyor. Başkan Adayı Şükrü Erdem, CHP İlçe Başkanı Gökhan Demir ve meclis üyesi adayları ile birlikte son olarak, Ziraat Odası’nı ziyaret etti ve ardından da Kuyumcular Sokağı ve Demirciler Caddesi esnafı ile hemhal oldu. Adnan Menderes Meydanı’nda vatandaşlarla buluşularak sohbet eden Erdem, isteklerini dinledi.


31 Mart’ta güçlü bir destek isteyen Başkan Adayı Şükrü Erdem, Mustafakemalpaşa’ya gelecek olan yatırımların ve hizmetlerin yolunun güçlü destekten geçtiğini söyledi. Bursa Büyükşehir’de de Mustafa Bozbey’e destek verilmesi gerektiğinin altını çizen Başkan Adayı Şükrü Erdem, “Mustafa Bozbey ile birlikte göreve gelmemiz demek, Mustafakemalpaşa’nın yatırım anlamında uçması demek olur. Büyükşehir’in tüm imkanlarını Mustafakemalpaşa’ya getiririz” diye konuştu.

“BU SEVGİ BİZE GÜÇ VERİYOR”
31 Mart yerel seçimleri öncesinde artık son günlere girildiğinin altını çizen Başkan Adayı Şükrü Erdem, gittiğimiz her yerde büyük coşku ile karşılanıyoruz, gerek merkezde gerek ova mahallelerinde gerekse kırsal mahallelerde vatandaşların bu teveccühü bize çok büyük güç veriyor. Vatandaşlarımız bir kere şunu iyi bilsinler ki, belediye hizmetleri zaten aksamadan devam edecek ve koordineli bir şekilde eksikler tamamlanacak, bunlar için kimse endişe duymasın. Bizim asıl hedefimiz, esnafımızı, çiftçimizi, üreticimizi, hayvancımızı rahatlatacak olan projeleri bir an önce hayata geçirmek olacak. Bu konuda da tüm hazırlıklarımızı yaptık. Mustafakemalpaşa’nın tekrar eski günlerine dönmesi ve yatırımların gelmesi için gece-gündüz demeden çalışacağız. Hep birlikte üreteceğiz, hep birlikte başaracağız. Mustafakemalpaşa için, gençlerimiz için, geleceğimiz için bunu yapacağız.”ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BÜLTEN)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.