SON DAKİKA
Hava Durumu

Erdemli değişim zamanı

CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, “Görüyorum ki, Mustafakemalpaşa kararını vermiş. Bizim başlattığımız gönül birliği hareketi etrafında büyük bir kenetlenme var. Bu kenetlenme, bu teveccüh bizi başarıya götürecek ve büyük bir oy oranı ile seçimi kazanıp, güçlü bir şekilde yeni hizmet döneminin startını vereceğiz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2024 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2024 14:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Erdemli değişim zamanı

Cumhuriyet Halk Partisi Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde vatandaşlarla buluşmayı her kesimde sürdürüyor. Her akşam iftarını farkı bir yerde açmaya özen gösteren Başkan Adayı Şükrü Erdem, son olarak İlçe Başkanı Gökhan Demir ve meclis üyesi adayları ile birlikte Ocaklı mahallesinde iftara katıldı ve ardından da Lalaşahin Mahallesi’nde kahvehane ziyaretleri gerçekleştirdi. 


Ocaklı Mahallesinde iftarını yapan Başkan Adayı Erdem, burada vatandaşlarla sohbet etti, sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerini birlikte masaya yatırdı.

Sorunları çok iyi bildiğini ve uzun süredir de çözümler için projeler ürettiğini söyleyen Başkan Adayı Şükrü Erdem, “Mustafakemalpaşa’nın, kırsal mahallelerimizin durumları ortada. Son yıllarda hiç yatırım gelmedi ve hizmet akışında sorun olunca da sorunlar dağ gibi büyüdü. Yol sorunu, alt yapı sorunu, ulaşım sorunu aldı başını gidiyor ve bunlar sizlerin canını çok acıtıyor, biliyorum. Ama merak etmeyin. Sizlerin vereceği güçlü destekle 1 Nisan’da işbaşına geldikten sonra tüm bu sorunları tek tek masaya yatırıp birlikte çözeceğiz. Daha yaşanır bir Mustafakemalpaşa için elimizden ne geliyorsa değil, elimizden gelenin fazlasını yapacağız” diye konuştu.

SEVGİ SELİ BALKONLARA, CADDELERE TAŞTI
Ocaklı’daki programın ardından Lalaşahin Mahallesi’ne geçen ve burada esnaf ve kahvehanelerde vatandaşlarla kucaklaşan Başkan Adayı Şükrü Erdem’e büyük sevgi gösterileri yapıldı. 

Gösterilen bu teveccühe layık olabilmek için gece-gündüz çalışacaklarının altını çizen Başkan Adayı Şükrü Erdem, “Görüyorum ki, Mustafakemalpaşa kararını vermiş. Bizim başlattığımız gönül birliği hareketi etrafında büyük bir kenetlenme var. Bu kenetlenme, bu teveccüh bizi başarıya götürecek ve büyük bir oy oranı ile seçimi kazanıp, güçlü bir şekilde yeni dönemin startını vereceğiz. Yıllardır biriken sorunlar ancak böyle güçlü bir destekle çözülebilir. Bu desteği gördüğüm için de tüm vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Biz parti ayırımı gözetmiyoruz, ötekileştirme yapmıyoruz. Hep birlikte olursak ancak bu sorunların üstesinden gelebiliriz. Kavga yok, kucaklama var, sen-ben yok biz var, laf yok icraat var, adam kayırmacılık yok çalışan, işini yapan liyakatlı insanlar var. Algı siyaseti yok hizmet siyaseti var. Ancak böyle başarılı oluruz, ancak böyle sorunların üstesinden gelebiliriz. Gençlerimiz için, geleceğimiz için, Mustafakemalpaşa için bunu yapmak zorundayız. Şimdi Erdemli değişim zamanı. “ ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BÜLTEN)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.