SON DAKİKA
Hava Durumu

Oyun piyasasına yeni oyuncu

Türkiye ve Ortadoğu’nun en büyük oyun fuarı GİST’te başarı gösteren, uluslararası oyun sektörü konferanslarında da yüksek ilgi toplayan oyun ve yazılım stüdyosu olan Dragonflower Games, yeni projeleri Duplicate Dissolution ile piyasaya hızlı bir giriş yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2024 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2024 16:02
Kaynak: İHA
Oyun piyasasına yeni oyuncu

Duplicate Dissolution oyuncuların dijital kopyalarını kullanarak bir dizi bulmaca çözdüğü kısa bir birincil kişi bilmece oyunu olarak tanımlanıyor. Dragonflower Games’den yapılan açıklamada “Bu oyunla oyunculara kısa ama öz bir tecrübe sunmak istiyoruz. İlk oyunumuzun çıkışıyla birlikte çok heyecanlıyız ve oyun severlerin deneyimlerini paylaşmasını sabırsızlıkla bekliyoruz" denildi.
Duplicate Dissolution’da oyuncular, ancak akılları ve kopyalarının gücüyle çözülecek bulmacalarla dolu bir yolculuğa çıkıyor. Tester programının en yeni oluşumu olan NULL’u kontrol ettiğiniz bu oyunda, simülasyonun el değmemiş, fütüristik ve esrarengiz odalarını keşfedecekler. Oyun boyunca hem kendi becerilerinizi hem de klonlarının yeteneklerini kullanarak engellerin üstesinden gelecekler. Oyuna ulaşmak için oyunun Steam sayfasını ziyaret etmeniz yeterli.
Şirket şu anda konsol ve PC oyunlarına odaklanıyor. Şirket oyun geliştirme, asset üretimi ve oyunlaştırma hizmetlerini sunuyor. Portfolyolarında sanal gerçeklik ve arttırılmış gerçeklik projeleri bulunmakla beraber, Metaverse projeleri de mevcut.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.