SON DAKİKA
Hava Durumu

Aday adayı Ali Mollasalih’le “siyasi” sohbetin ardından...

Yazının Giriş Tarihi: 27.12.2023 12:37
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.12.2023 12:37

Siyasi Partilerdeki  aday adaylarının gösterdiği performansa bakılırsa,31 Martta yapılacak yerel seçimler Bursa’da hayli renkli  bi o kadar da iddialı geçecek...

Ana muhalefet Partisi CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Mustafa Bozbeyi’i yeniden aday olarak ilan etmesinin ardından,İlçelerde ki Başkan adaylarının da belirlenmesi oluşturulan komisyon çalışmalarını sürdürüyor..

Ak Parti ise temayül yoklamaları tamamlanmasına rağmen henüz bir açıklama yapılmadı..Gelişmeler gizemin korurken,aday adayları ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor.

İşte uzun zamandır siyaset sahnesinde bulunan ve Yıldırım Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Ali Mollasalih de medya ziyaretlerine devam ediyor.

Önceki gün ziyaretimize gelen Ali Mollasalih,yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“Türkiye’mizi; küresel siyasetin  merkezi yapan ve kararı merak edilen ülke durumuna getiren, uluslararası alanda izlediği politikalarla dünyaya damgasını vuran, barışa öncülük eden; AK Parti belediyeciliği ile Türkiye’yi tanıştıran ve kentlerin kaderini değiştiren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde çıktığımız yolda, Türkiye Yüzyılı hedefine ilerliyoruz.

Bu kutlu yolculukta;

Türkiye'nin dördüncü büyük ili Bursa'mızın ikinci büyük ilçesi Yıldırım’ımıza hizmet etmek istiyorum. Yıldırım’ın makus talihini değiştirip, hem sosyo kültürel olarak, hem de günlük yaşamıyla modern bir ilçeye dönüşmesi için hazırladığım projeleri, Cumhurbaşkanımızın desteğiyle var gücümle uygulamaya hazırım.

İmarı düzenli, sosyal yaşamı gelişmiş, tarımdan sanayiye üretimi güçlü, ticareti bereketli, yaşayanları mutlu bir Yıldırım hedefliyorum.

2019-2021 yılları arasında Belediye Başkan Yardımcısı olarak hizmet ettiğim Yıldırım’dan belediye başkan aday adaylığı müracaatımı yaptım. 25 yıllık siyasi hayatımda önceliğim samimiyet, doğruluk, dürüstlük, mütevazilik ve sorun çözmek oldu. İmâm-ı Gazâlî’nin dediği gibi ‘Tecrübe aklın hocası, düşüncenin de rehberidir’.  Çıktığım yolda yanımda olan herkese teşekkür ediyorum.

Bu düşüncelerle, AK Parti'nin Yıldırım Belediye Başkan Aday Adayı olmaktan onur duyuyorum.

Gayret bizden,Tevfik Allah'tandır..”

Keyifli geçen sohbetin ardından şunu ifade etmek istiyorum;

Al Mollasalih,insani değerler ekseninde kendi kimliğini ortaya koyarken,siyasi tartışmalara girmeden,kendi projelerini, yapmak istediklerinin herkesim tarafından daha net anlaşılmasını istiyor...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.