SON DAKİKA
Hava Durumu

Karlık inanmış…

Yazının Giriş Tarihi: 19.12.2023 10:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.12.2023 10:05

Siyaset yapan insanların büyük çoğunluğu, bulundukları kentte yaşayan insanların haklarını korumak, o kentin gelişimine katkı sağlama düşüncesiyle yola çıkarlar.

Belki o koltuklar, ilk bakışta süslü, insanı cezbeden dünyevi makamlar görünüyorsa da asıl oturdukları yada oturacakları koltuğun insana hizmet için var olduğunu düşünenler,şimdi olmasa da bir süre sonra mutlaka başarıya ulaşır.

Tabi burada slogandan çok kişilerin geçmişte yada bugün savundukları düşüncenin boyutunu ön plana çıkartır."Kim ne zaman bulunduğu kulvarda ne kadar koşmuş" yani bulunduğu, siyasi oluşuma ne kadar katkı sağlamış,savunduğu düşüncenin hayata geçirilmesi noktasında her hangi bir tecrübesi var mı?

Siyasi partilerde aday olacak insanlarda mutlaka bazı kriterler aranıyor.Birebir görüşmeler de ard arda sorular sıralanıyor.Zaten "Neden aday oldun" sorusunu Ak Parti yöneticileri mülakatta katılan aday adaylarına soracaktır..

Bu anlamda Ak Parti’de zorlu bir yarış yaşanıyor…Tüm İlçelerde olduğu gibi Bursa'nın Kestel İlçesindeki yarışa katılan Abdülkadir Karlık farklı bir yorumda bulunuyor ve ekliyor; “Ak Parti'de istişare kültürü vardır.Aday gösterilerek seçilmem durumunda Kestel’i ortak akılla yönetmek istiyorum” dedi.

Abdülkadir Karlık’ı uzun yıllardır tanırım.Onca fırtınaya rağmen tozlanmamış bir isim..

"Kestel için yapacaklarım var.Tecrübelerimi Kestel için kullanmak istiyorum” sloganını yaptığı ziyaretlerde ön plana çıkaran Abdülkadir Karlık,Ak Parti yönetiminin vereceği kararın önem arz ettiğini belirterek şunları söyledi;

“Kestel’in benim için ayrı bir önemi var..Ben Kestel'e bağlı kazancı köyünde büyüdüm.Daha önce Yıldırım’da meclis üyeliği,Büyükşehir'de Başkan Vekilliği yaptım.Tecrübe birikimim var.Projelerim hazır..Görev verilmesi halinde elbirliği ile Kestel’de neler yapabileceğimizi herkes görecek”

Abdülkadir Karlık’ın bu çabası karşılık bulur mu onu zaman gösterecek..Bize başarı dilemek düşer...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.